Szia ha holgy vagy jol esne a szopas.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2020. 12. 21. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 21. hétfő 17:07

Most valaki Rétságról egy cumira ? Vagy....kőrnyékéről..... Helyem van !
Mai nap ha valaki unatkozik,férfi vagy pár szívesen látom kulturált otthonomba akár egy jó masszázsra is Kecskeméten!De párokhoz is szívesen csatlakozom akár házi barátként is
Szopható, fejhető faszt keresek,lakás glory hole vagy anélkül. Hely van. 39 éves férfias vagyok. Budapest
Ha szeretsz szopatni glory hole vagy anélkül, vagy csak kiveretnéd vagy kivernéd előttem írj, ha akarod szemed bekötve stb... Hely van Bp. 39 éves férfias pasi vagyok.
Sziasztok! Hölgyet párt fogadnék! Csak privátban. Köszönöm!
Storno,sorry
13 ker? ma cummantanék egyet - hely van
Most valaki Rétságról egy cumira ? Vagy....kőrnyékéről..... Helyem van !
13 ker orálra ma valaki?
Sziasztok.
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. Nem független pasi vagyok. feri196906@citromail.hu
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. Nem független pasi vagyok. feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Ma, holnap, illetve holnapután délelőtt Budapesten a 4, kerületben, Dunakeszin találkoznék nővel, párral kellemes délelőtti órák eltöltésére! Részleteket privátban!
olyan jó lenne ha lenne egy pesti laza heteró normális nudi haverom ....
Pároknak búvóhely Zalaegerszen. No anyagi.
Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj
Sziasztok! Jól hangzik....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 20. vasárnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 20. vasárnap 07:47

Törölt felhasználó (4471462)
VIP

ziasztok, úriembert keresünk aki szívesen nézne minket. várjuk a leveleket. Budapest, a hölgyet simogathatod testére élvezhetsz, puncit is nyalhtsz, de minden megbeszélés kérdése többi privátban.popora is élvezhetsz stb
ziasztok, úriembert keresünk aki szívesen nézne minket. várjuk a leveleket. Budapest, a hölgyet simogathatod testére élvezhetsz, puncit is nyalhtsz, de minden megbeszélés kérdése többi privátban.popora is élvezhetsz stb
Szegedi szexben elhanyagolt hölgyet keresek vágyaink beteljesítésére. Írj bátran diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresem, utazni és fogadni szintén tudok. Rólam: 175 magas 68 kg, szőke, kék szem, ápolt igényes férfi, vastag 6cm széles pénisz.
Párt vagy hölgyet keresem, utazni és fogadni szintén tudok. Rólam: 175 magas 68 kg, szőke, kék szem, ápolt igényes férfi, vastag 6cm széles pénisz.
sziasztok!
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Aki szeret szopatni, vagy szereti ha síkosítós kézzel megfejik az írjon. Vagy ha csak kivernéd előttem. Glory hole is vagy anélkül. Hely van Bp. 39 éves férfias pasi vagyok