Bi párokat hétfőtől csütörtökig vendégül látnák,oroszlányi nyaralómban.
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk a hétvégére gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
Hajdú-Biharban keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.
Hajdú-Biharban keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Miskolci urat keresek akár a párod előtt is!!
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este hölgyet, párt vagy extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
Sziasztok! Szabad a péntek estém/éjjelem, illetve az egész szombatom. Kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz! Helyem is van a városliget közelében. Képeket és infókat találsz az adatlapomon, de előbbieket természetesen tudok még küldeni ha igény van rá
Laci

Igényes ápolt 40es hölgyel ismerkednek várom uzidet.
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk a hétvégére gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok. Cicalány vagyok. Keresek lányt magamnak. Hármast nem. Gombocka.
Holnaptól Demjénben leszünk vasárnapig! Ismerkednénk párokkal vagy esetleg pasival!! 53 éves pár!
Sziasztok! Most 4-től Budapesten pár vagy lány, nő? 18/4 farkamnak keresek játszótársa(ka)t!
Nőkkel,párokkal ismerkednék Budapesten!! Részleteket privátban!
Sziasztok Tamás vagyok 38 éves masszőr pasi,lányokat,asszonyokat keresek minden jóra kor alkat nem számit privát ba várom a válaszokat.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Hétvégén Demjénben leszünk. 53 éves pár vagyunk. Ismerkednénk párral v. pasival!!
Sziasztok! Ismerkednék diszkréten nyitott gátlásoktól mentes 35-55 közötti párral házaspárral hosszú távú kapcsolatra.
Fejérmegyében keresek ma éjjelre nőt vagy párt,aki vendégül látna éjjelre!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv