Sziasztok Bp-i 43 nős pasiként keresek ma estére Bp-i játszótársat pár vagy szóló nőt személyébe Benne vagyok minden izgi dologba ami élvezetes.Ha gondoljátok keresete itt privátba és megbeszéljük.
Dohányzók,sajnos fogadni nem tudók . Laca
Szio. Pest-megyei Hölgyet keresek kellemes időtöltésre..
Sziasztok! Ma estétől vasárnap estéig szabad a hétvégém. Kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képeket és infókat megtalálsz az adatlapomon, helyem is van a Reiner Frigyes parknál. Privátban elérsz! Szép napot!
Sziasztok Bp-i 43 nős pasiként keresek Szombat estére Bp-i játszótársat pár vagy szóló nőt személyébe Benne vagyok minden izgi dologba ami élvezetes.Ha gondoljátok keresete itt privátba és megbeszéljük.
Valaki leszophatna.

Hahó, valaki?

Sziasztok! A következő hetekben napközbeni szabadidővel keresek egy csinos, bevállalós lányt, hölgyet, párt, akikkel kényeztethetjük egymást. Április 13-15, valamint 19-22 között pedig akár folyamatosan nálam alhattok zuglói otthonomban. Borozgatás, beszélgetés, jakuzzi, masszázs, sok szex, így tervezném a programot, ha lesz jelentkező. Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel. Képet akkor tudok mutatni, ha én is láthatlak. Írjatok!
Sziasztok Bp-i 43 nős pasiként keresek Péntek vagy Szombat estére Bp-i játszótársat pár vagy szóló nőt személyébe Benne vagyok minden izgi dologba ami élvezetes.Ha gondoljátok keresete itt privátba és megbeszéljük.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, valóban izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább, de bármi megoldható! Hely hétköznap van, kocsis kaland is érdekel! Utazni NEM tudok! Írjatok!! Üdv: T
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem.
Sziasztok!
Holnap napközben lenne szabadidőm Budapesten, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
Holnap napközben lenne szabadidőm Budapesten, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
Sziasztok! Mindenre nyitott 35-55 közötti párral házaspárral ismekednék Szekszárdon tartós diszkrét kapcsolatra.Irj privát üzenetet ha komolyan gondolod és valóban ismekedni szeretnétek.Köszi!
Sziasztok Bp-i 43 nős pasiként keresek Péntek vagy Szombat estére Bp-i játszótársat pár vagy szóló nőt személyébe Benne vagyok minden izgi dologba ami élvezetes.Ha gondoljátok keresete itt privátba és megbeszéljük.
Kecskeméti párt vagy nőt keresek
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, valóban izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább, de bármi megoldható! Hely hétköznap van, kocsis kaland is érdekel! Utazni NEM tudok! Írjatok!! Üdv: T
Aszód -Hatvan kk. Hölgy nem volna?
Szabad e locsolni?
Feldobnám a húsvéti ünnepkört és a nap folyamán bármikor kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képeket és minden infót rólam megtalálsz az adatlapomon, de előbbieket persze tudok még küldeni ha igény van rá. Privátban elértek! Boldog nyulat!