Ma éjjel szerintetek még lehet valami?
Sziasztok Bp-i 43 nős pasiként keresek Szombat "04.14" estére Bp-i játszótársat pár vagy szóló nőt személyébe Benne vagyok minden izgi dologba ami élvezetes.Ha gondoljátok keresete itt privátba és megbeszéljük.
Dohányzók,sajnos fogadni nem tudók . Laca
Dohányzók,sajnos fogadni nem tudók . Laca

Sziasztok!Nőkkel,párokkal találkoznék szombat vagy vasárnap napközben Budapesten!! Részleteket privátban!
Sziasztok!
Pénteken meglátogatnék egy swinger klubot, ehhez keresek dekoratív, szexi, igényes és ápolt hölgyet partnernek. Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott és sportos harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált és potens intimmel. Privát üzenetben megbeszélhetjük a részleteket, zuglói otthonomban bemelegíthetünk és utána nálam is alhatsz, ha szükséged van szállásra.
Fotóm van, a jelöltnek mutatom is, ha én is láthatlak majd!
Pénteken meglátogatnék egy swinger klubot, ehhez keresek dekoratív, szexi, igényes és ápolt hölgyet partnernek. Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott és sportos harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált és potens intimmel. Privát üzenetben megbeszélhetjük a részleteket, zuglói otthonomban bemelegíthetünk és utána nálam is alhatsz, ha szükséged van szállásra.
Fotóm van, a jelöltnek mutatom is, ha én is láthatlak majd!
sziasztok!
én április 18-26 közt Pesten leszek...
ha van kedvetek hozzám, akkor összehozhatunk 3asban, vagy ha van plusz pasitok, akár többesben is egy jó party-t!
MINDEN-t szeretek a sexben és adatlapomnak megfelelően ténylegesen 19/6 a farkam!
Közös swinger-klub-látogatásban is szívesen benne volnék!
puszi
Lassiee
én április 18-26 közt Pesten leszek...
ha van kedvetek hozzám, akkor összehozhatunk 3asban, vagy ha van plusz pasitok, akár többesben is egy jó party-t!
MINDEN-t szeretek a sexben és adatlapomnak megfelelően ténylegesen 19/6 a farkam!
Közös swinger-klub-látogatásban is szívesen benne volnék!
puszi
Lassiee
Nyugat Magyarország! 20-50 év közötti faszimádó hölgyet keresek! Utazni tudok! Párhoz is csatlakozom! Írj privit!
Sziasztook,40 éves átlagos ,passziv ,meleg srác vagyok Bp.ten keresek hellyel rendelkező fiut, férfit aki hetente egyszer legalább fistelne (öklözné a lukam) minden másba is benne vagyok, irj bátran 19töl 65 éveseig
Sziasztok!Nőkkel,párokkal találkoznék szombat vagy vasárnap napközben Budapesten!! Részleteket privátban!
Sziasztok! Szekszárdon nyitott 35-55 közötti párral házaspárral ismekednék diszkrét kapcsolatra. Részletesen privát üzenetben!
Sziaaa
Tomi vagyok
23eves 180magas. Kék szem barna haj
Szivesen ismerkednek veled
Farkamrol látsz pár képet. Lehet pont neked nem a farok számít de sokmindent ingek igen
Farkam egyébként 21cm. És jó vastag
Pusziha érdekelnek írj itt vagy skypen
Egyébként nem dohányzom.
Tomi vagyok
23eves 180magas. Kék szem barna haj
Szivesen ismerkednek veled
Farkamrol látsz pár képet. Lehet pont neked nem a farok számít de sokmindent ingek igen
Farkam egyébként 21cm. És jó vastag
Pusziha érdekelnek írj itt vagy skypen
Egyébként nem dohányzom.
Ma estére egy dunaújvárosi hölgyet keresek. 40-es igényes pasi vagyok
Sziasztok
Szombat délelőttre keresek párt / lányt akihez lehet csatlakozni,Pesten és környékén,imádok kényeztetni, utazni tudok, 28 éves srác, kellemes mérettel rendelkezem, privát üzeneteket várom.
Szombat délelőttre keresek párt / lányt akihez lehet csatlakozni,Pesten és környékén,imádok kényeztetni, utazni tudok, 28 éves srác, kellemes mérettel rendelkezem, privát üzeneteket várom.
Sziasztok Tamás vagyok 38éves masszőr pasi kinek a képeire videóira verjem ki a faszom?le videózom mikozbe verem es el kuldom
Sziasztok.Hölgyet keresek akit szivesen támogatnék.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Sziasztok!
Holnap délelőtt kb. 11-ig, valamint az esti órákban szívesen hancúroznék egy szexi, igényes budapesti lánnyal, hölggyel, párral. Harmincas, férfias, jónak tartott pasi vagyok, sportos testtel, 18/4 borotvált, potens intimmel.
Képek vannak, ha ajelentkezőnek is.
Írjatok!
Holnap délelőtt kb. 11-ig, valamint az esti órákban szívesen hancúroznék egy szexi, igényes budapesti lánnyal, hölggyel, párral. Harmincas, férfias, jónak tartott pasi vagyok, sportos testtel, 18/4 borotvált, potens intimmel.
Képek vannak, ha ajelentkezőnek is.
Írjatok!
Április 21. Hosszú hétvégére keresek kísérőt Soproni wellnessre. Székesfehérvár és Veszprém környékéről, mivel itt élek. Hozlak, viszlek, és a hétvégét 100% ban állom. Csinos hölgyek jelentkezését várom levélben. Elhagyott28@gmail.com kérlek legalább arc nélküli fotót küldj és írj pár sort. Fontos hogy beszélgetni is lehessen Veled. Diszkréció is adott ha ez feltétel. Higiénia pedig azt gondolom alap. Írj ha szeretnél eltölteni egy kellemes hosszú hétvégét.
Sziasztok!
Nem független, 30as pasi keresne titkos kapcsolatot, akár komolyabbat, akár lazát.
Diszkréció elvárt és adott. Először levélváltások, majd jöhet minden sorban ahogy jónak látjuk!
20-55 éves korig keresgélek, hetero alapon!
Írjon privátban aki ismerkedne!
Nem független, 30as pasi keresne titkos kapcsolatot, akár komolyabbat, akár lazát.
Diszkréció elvárt és adott. Először levélváltások, majd jöhet minden sorban ahogy jónak látjuk!
20-55 éves korig keresgélek, hetero alapon!
Írjon privátban aki ismerkedne!