Kellemes Lányt, Asszonyt kívánnék és kölcsönös szimpátia esetén sokat szeretkezni Veled.
Kérlek írj pár sort és cseréljünk fotókat.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
Sziasztok! Most szombatra (04.21) keresek nőt vagy párt bpn. Akár hosszútávra is lehetünk egymás partnerei. Nyitott vagyok! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Sziasztok! Most szombatra (04.21) keresek nőt vagy párt bpn. Akár hosszútávra is lehetünk egymás partnerei. Nyitott vagyok! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!
Sziasztok 18-56 éves korig keresek hölgyet orális dolgokra anyagiakban támogatlak Hatvan -Bp ig csak komolyak írj privit meg adom a számom vagy fel hivlak
ziasztok.
Egy csinos lányt keresek, aki oràlisan kielègìtene alkalmanként, vagy akár rendszeresen.
Anyagi támogatás cserébe megoldható. Csak egy lányt keresek, nem huszat, és nem hivatàsost.
egylanyoralra@gmail.com
Ha érdekel, keress itt vagy e-mailen.
Üdv
Imi
Egy csinos lányt keresek, aki oràlisan kielègìtene alkalmanként, vagy akár rendszeresen.
Anyagi támogatás cserébe megoldható. Csak egy lányt keresek, nem huszat, és nem hivatàsost.
egylanyoralra@gmail.com
Ha érdekel, keress itt vagy e-mailen.
Üdv
Imi
Sziasztok
Hölgyet vagy párt keresek akik napközben szívesen gabalyodnának egy vékony testalkatú pasival, 17/5-6 mérettel.
BP, pest megye!
Hölgyet vagy párt keresek akik napközben szívesen gabalyodnának egy vékony testalkatú pasival, 17/5-6 mérettel.
BP, pest megye!
Sziasztok Tamás vagyok 38éves masszőr pasi szívesen kukkolnák párokat,lányokat autóm van utazni tudok írj privire
Hölgyem,
Szeretnék ismerkedni és kölcsönös szimpátia esetén találkozni Veled.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
Szeretnék ismerkedni és kölcsönös szimpátia esetén találkozni Veled.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, valóban izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább, de bármi megoldható! Hely hétköznap van, kocsis kaland is érdekel! Utazni NEM tudok! Írjatok!! Üdv: T
Komoly, nem kamus párral ismerkednék valós vágyakkal, elképzelésekkel.Somogy-Tolna Baranya.Privátban.Köszi!
Ma estére keresünk férfit,ha helyel rendelkezel vagy van autod!Email címet küldj!
Sziasztok Holnap napközbe Bp-i partnert keresek,elhanyagolt feleséget, hölgy keresek esetleg pár személyében
Én 43 éves 180/80 ff vagyok.Többi prívin

Sziasztok!Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék napközben Budapesten!! Részleteket privátban!
Sziasztok! Ismerkednék Szekszárdon nyitott megbízható intelligens 35-55 közötti párral házaspárral diszkrét kapcsolatra. Leveleket privát üzenetben várom!
Két buzi+1egyenlő 3!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, valóban izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább, de bármi megoldható! Hely hétköznap van, kocsis kaland is érdekel! Utazni NEM tudok! Írjatok!! Üdv: T
Sziasztok! Lány, hölgy, pár szexelne most Bp-n? Kettes metró vonalán belül bárhova könnyen, gyorsan oda tudok érni. 18/4 intim, sportos test. Írjatok!