Nyíregyen holnap délelőtt valaki? Hölgyek!
Alkalmi esetekben találkozó páros, kíváncsisága és egymás kielégítése céljából szeretné kipróbálni a hármas szexet egy olyan hölggyel, aki nem utasítja el egyik nem közeledését sem nyitott mindenre, de nem profi a témában. Különösen előnyös lenne, ha hasonlóan kezdő lenne ezen a téren. A páros női tagja 36 éves, molett, erősen nőies, gyakorlatilag végtelen orgazmusra képes, a férfi 52 éves, sportos testalkatú....
Különösen fontos, hogy NEM PÁRT keresünk, hanem szóló hölgyet! Az ország keleti része, illetve mobilitás előny, az együttlétre hely van!
Anyagiak kizárva, alapvetően fontos a diszkréció és az intelligencia.
Különösen fontos, hogy NEM PÁRT keresünk, hanem szóló hölgyet! Az ország keleti része, illetve mobilitás előny, az együttlétre hely van!
Anyagiak kizárva, alapvetően fontos a diszkréció és az intelligencia.
Veszprémből vagy környékéről keresek nőt tartós (akár titkos) szex kapcsolatra!
Higiénia és intellligencia fontos!
Privát üzenetet várok!
Higiénia és intellligencia fontos!

Privát üzenetet várok!

Nagyon molett(kövér) ROMA nővel szeretnék ismerkedni.(tüzes szemek, fekete bimbóudvar, stb.)
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem, ilyen testalkatú volt.
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem, ilyen testalkatú volt.
Sziasztok ! Masszíroznék hölgyet párt ! ( yoni..Eszo ) Képzett masszőr vagyok.
Sziasztok !Szívesen ismerkednék hölgyekkel
többit privátban

Búvóhellyel rendelkező diszkrét férfi keres Hölgyet
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu
Mindenre nyitott nagyon igényes Pasiként keresek alkalmi szexkapcsolatot hölgyek és párok személyében!
Roma feleséget keresek
Sziasztok, budapesti nem független hölgyet keresek, ha magadra ismertél várom az üzeneted

Pápa környékén valaki? Sokmindenre nyitott vagyok írj bátran.
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Szia Hölgyem!
Szeretnélek megölelni, szeretkezni, sok kielégülést nyújtva.
Diszkréten !!! . 69elefant@c2.hu
megbeszéljük a személyes megvalósítást.
üdv. G.
Szeretnélek megölelni, szeretkezni, sok kielégülést nyújtva.
Diszkréten !!! . 69elefant@c2.hu
megbeszéljük a személyes megvalósítást.
üdv. G.
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Sopron és környéke
Sziasztok! Nyitott megbízható diszkrét párral/ házaspárral ismerkednék találkoznék Szekszárdon kellemes tartós kapcsolatra! Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Heves megye, Eger és környéke, férfias aktív bi pasit keresek, 40 felett, akár kezdőt is.
Sziasztok
Szombat "04.06"estere?
Keresek Bp-i. dohányzó pár vagy elhanyagolt hölgyet,csajszit. Nem vagyok kamus, találkozni is merek és ha cselekedni kell
Szombat "04.06"estere?
Keresek Bp-i. dohányzó pár vagy elhanyagolt hölgyet,csajszit. Nem vagyok kamus, találkozni is merek és ha cselekedni kell

Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n