Sziasztok ! Nem független férfi pár/házaspár társaságát barátságát keresem tartós diszkrét szexkapcsolatra rendszeres találkozásokhoz Szekszárdon és környékéről. Írj privát üzenetben és a részleteket megbeszéljük !
38 éves nem független pasi hölgy társaságát keresi titkos kapcsolat céljábol. Veled szeretném vágyaimat megélni.
Szabolcs megyében valaki?
akár független vagy akáár nem engem nem érdekel,párt hölgyet keresek sexre
Nagyon rendezett körülmények között élő vezető értelmiségi ötvenes magyar pár keres hasonló kultúrkörből férfit harmadiknak. Barátot, barátokat 45 – 55 év közötti –érzelmileg is rendezett – VIP férfit, aki komolyan gondolja és tudja, mit jelent luxus barátnak lenni. Csak akkor válaszolunk, ha látjuk, hogy a fentiek adottak. Őszintén hisszük, hogy létezel. hkelemen146@gmail.com
Hölgyem !
Diszkréten - elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
Helyem és időm van , elképezlésem hosszabbtávu kapcsolat, kötetlenül.
69elefant@c2.hu
Diszkréten - elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
Helyem és időm van , elképezlésem hosszabbtávu kapcsolat, kötetlenül.
69elefant@c2.hu
Heves megyei párt keresek akik valoban szexet keresnek!
Sziasztok.Ma estére keresek párt vagy bi pasit Veszprémben!!Helyem van.Sokmindenben benne vagyok!
Pár, lány ismeretségét keresem.Balaton előny.
mai napra ill hétvégére keresek párt hölgyet még ha nem független is.irj ha érdekel
Ma estere keresnenk FIATAL párt vagy Jokepu igenyes jomeretu pasit.
Helyunk van
Nyiregyhaza
Helyunk van
Nyiregyhaza
Sziasztok!
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
Bátor Nőt keresek !
Elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i diszkrét hetero férfi vagyok
Helyem és időm van!
69elefant@c2.hu
Helyem és időm van!
69elefant@c2.hu
Báror Nőt keresek !
Helyem és időm van!
69elefant@c2.hu
Helyem és időm van!
69elefant@c2.hu
Sziasztok fejér megyében keresek hölgyet, párt.
Egy huncut lány keres magának vékony, szálkás, sportos pasit. Csak fiatalok írjatok! Szabin vagyok, ráérek
Fő a diszkréció!! Puszi

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Keresek valakit,aki egy finom cumival,leápolná a farkamat ma este ! Helyem van a bulinegyedben !
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére. Helyem van.
Miskolc és környékén hölgypartneremet keresem kötetlen kapcsolathoz! 5x/178/74 16×4,5 Nem független férfi várj jelentkezésetekre ! Hely Miskolcon megoldott.