mai napra ill hétvégére keresek párt hölgyet még ha nem független is.irj ha érdekel
Ma estere keresnenk FIATAL párt vagy Jokepu igenyes jomeretu pasit.
Helyunk van
Nyiregyhaza
Helyunk van
Nyiregyhaza
Sziasztok!
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
Bátor Nőt keresek !
Elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i diszkrét hetero férfi vagyok
Helyem és időm van!
69elefant@c2.hu
Helyem és időm van!
69elefant@c2.hu
Báror Nőt keresek !
Helyem és időm van!
69elefant@c2.hu
Helyem és időm van!
69elefant@c2.hu
Sziasztok fejér megyében keresek hölgyet, párt.
Egy huncut lány keres magának vékony, szálkás, sportos pasit. Csak fiatalok írjatok! Szabin vagyok, ráérek
Fő a diszkréció!! Puszi

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Keresek valakit,aki egy finom cumival,leápolná a farkamat ma este ! Helyem van a bulinegyedben !
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére. Helyem van.
Miskolc és környékén hölgypartneremet keresem kötetlen kapcsolathoz! 5x/178/74 16×4,5 Nem független férfi várj jelentkezésetekre ! Hely Miskolcon megoldott.
Hölgyem !
Elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
Helyem és időm van , elképezlésem hosszabbtávu diszkrét kapcsolat, kötetlenül.
69elefant@c2.hu
Elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
Helyem és időm van , elképezlésem hosszabbtávu diszkrét kapcsolat, kötetlenül.
69elefant@c2.hu
Sziasztok! Megbízható 35-56 év közötti diszkrét pár/házaspár vagy hölgy társaságát barátságát keresem tartós kapcsolatra rendszeres diszkrét titkos találkozásokhoz Szekszárdon és környékéről. Válaszokat privát üzenetben várom a részleteket megbeszéljük!
Keresek valakit,aki egy finom cumival,leápolná a farkamat ma este ! Helyem van a bulinegyedben !
Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
hello
miskolcon keresnénk hölgyet
miskolcon keresnénk hölgyet
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Sziasztok! Fehérváron keresnék egy kedves hölgyet..
Sziasztok! 22 éves budapesti srácként ismerkednék.
Sziasztok!
Off!
Szokott valaki egyáltalán választ kapni nőtől? Azt sejtem , hogy a bi-meleg srácok ilyenkor ugranak a friss húsra, de valakinek összejött már egy nő esetleg egy páros kapcsolat?
Off!
Szokott valaki egyáltalán választ kapni nőtől? Azt sejtem , hogy a bi-meleg srácok ilyenkor ugranak a friss húsra, de valakinek összejött már egy nő esetleg egy páros kapcsolat?