Kecskeméti párt keresek
sziasztok! 30 debreceni pár vagyunk lányt keresünk hétvégére páromnak szülinapja alkalmából helyünk van!

Sportos pasi dunaújvárosi rejtekhelyén hölgyet, párt fogad....
Sziasztok !
Diszkrét párral/házaspárral , hölgyel ismerkednék Szekszárdon esetleg környékéről kellemes szexkapcsolatra. Ma esti tali ? Írj privit !
Diszkrét párral/házaspárral , hölgyel ismerkednék Szekszárdon esetleg környékéről kellemes szexkapcsolatra. Ma esti tali ? Írj privit !
Sziasztok
Holnapi nap folyamán a FEJÉR MEGYEI SZÉKESFEHÉRVÁRON LESZEK. AKI SZERETI A MACKÓS ALKATÚ FÉRFIAKAT EGY RÖVID TALÁLKOZÓRA SZÍVESEN ŐSZE FUTHATNÁK. És ha van kölcsönös szimpátia bármi lehetne
Holnapi nap folyamán a FEJÉR MEGYEI SZÉKESFEHÉRVÁRON LESZEK. AKI SZERETI A MACKÓS ALKATÚ FÉRFIAKAT EGY RÖVID TALÁLKOZÓRA SZÍVESEN ŐSZE FUTHATNÁK. És ha van kölcsönös szimpátia bármi lehetne

Szivesen ismerkednék hölggyel, Szigetvár környékén.
Házas, 41 éves, férfias pasi vagyok.
Házas, 41 éves, férfias pasi vagyok.
Sziasztok! 40 es férfivel ismerkednék.
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Sziasztok! Jászberényben ma valaki napközben?
Pécsi nem független, elhanyagolt férfi diszkrét partnere lennék. Kizárólag passzív vagyok. Helyem van kertvárosban.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
zala megyei, zalaegerszegi vagy környékbeli hölgyet keresek rendszeres szexkapcsolatra
priviben várom a leveleket!
Diszkrécióm természetes!
Köszönöm!
priviben várom a leveleket!
Diszkrécióm természetes!
Köszönöm!
Sziasztok Monor környékén keresnék..barátságot némi extrával..
Nógrád heves és pestmegyéből keresek élvezetkereső nőt!
Sportos pasi dunaújvárosi rejtekhelyén hölgyet, párt fogad....
Pécsi nem független, elhanyagolt férfi diszkrét partnere lennék. Kizárólag passzív vagyok. Helyem van.
Sziasztok ápolt hölgyel párral ismerkednék,szimpátián alapuló hosszútávú,barátság, kellemes szex,közös nudizás nyáron. Ápolt normális tisztelettudó férfi vagyok,képeim adatlapom fent írjatok bátran,diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok!
Igényes 30 éves budapesti srác keresi egy kis közös hancúrra lány,hölgy partnerét. Randi diszkréten magán lakásomban lenne. Kérlek ha érdekel, írj privátban vagy a megadott elérhetőségek egyikén.
Üdv
Z.
Igényes 30 éves budapesti srác keresi egy kis közös hancúrra lány,hölgy partnerét. Randi diszkréten magán lakásomban lenne. Kérlek ha érdekel, írj privátban vagy a megadott elérhetőségek egyikén.
Üdv
Z.
Ma estére keresek olyan partnert, akinek lenne kedve, hosszan, elnyújtva oràlisan kielégíteni. Privát leveleket várok.
Nem fűggetlen pasi, elhanyagolt anyukát ill magányos hőlgyet keresek hosszú alkalmi kapcsolatra. Testi és lelki kényesztetés simogatás.