Nem függetlenek diszkrét társkeresője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem vagy független? titokban? független vagy, de szeretsz tilosban járni ? Itt megtalálhatod.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 271 272 273 274 275 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8869   2020. 12. 04. péntek 08:57
kukycool kukycool
Sziasztok! Lennek!
#8868   2020. 12. 04. péntek 08:32
johaver.BP johaver.BP
rendszeresen cummantanék gyakran kanos heteró srácot maximális titoktartás mellett. érdekelne? 13 ker? van helyem
#8867   2020. 12. 03. csütörtök 16:52
Kara70 Kara70
Hölgyem!
Lehetek a titkos partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek Bp.-en. - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom,
69elefant@c2.hu
#8866   2020. 12. 02. szerda 10:41
Jozsfm Jozsfm
Van itt olyan hölgy aki szereti ha élvezésig nyalják? Irányíts kézzel, szavaiddal! Bp-n helyem van!
#8865   2020. 12. 01. kedd 12:34
X Törölt felhasználó (4420952)
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretem ha kiszolgáltatott helyzetben alázva vagyok.
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Gyere és élvezd tele a számat!
#8864   2020. 12. 01. kedd 08:14
X Törölt felhasználó (1884742)
Újpestről vagy Zuglóból keresek egy hölgyet titkos viszonyra, nem vagyok független.
#8863   2020. 11. 30. hétfő 06:26
Lszoplak Lszoplak
Sziasztok.Olyan elhanyagolt urakat,férjeket,idősebb urakat keresek Tata környékén,aki otthon nem nahyon kapja meg...szopnék a mai napon!Keress bizalommal,diszkréció adott,elvárt!
#8862   2020. 11. 30. hétfő 05:41
vectone26 vectone26
Szigetszentmiklós környékén ismerkednék egy szintén nem független kedves vékony nővel....
#8861   2020. 11. 28. szombat 17:06
X Törölt felhasználó (987502)
Párral, hölggyel ismerkednék lehetőleg Somogyból.Barátság extrákkal!
#8860   2020. 11. 28. szombat 08:05
johaver.BP johaver.BP
Pesten olyan kanos heteró srácot keresek, aki megismerne egy normális srácot, és kipróbálná fiuval, mert még nem volt ilyen élménye - és össze is járna rendszeresebben szexelni.
Csak kezdő heteró pasi érdekel - aki egy megbízható srácra vágyik, aki rendszeresen leszopná, kielégítené, új élményeket élhet át vele. Helyem van! smile
#8859   2020. 11. 28. szombat 06:34
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
#8858   2020. 11. 26. csütörtök 16:45
X Törölt felhasználó (1532742)
Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj.
#8857   2020. 11. 26. csütörtök 08:35
X Törölt felhasználó (4396342)
Komárom és környéki elhanyagolt, vagy kezdő srác van erre?
Esetleg Győr? Tatabánya? (holnap 11.27. Tatabányán leszek)
Ismerkednék, haverkodnék azt meglátjuk.. sok minden érdekel ..
Elsősorban lazább dolgokra keresek.. közös hoki, szopnék, nyalnék.. de rajtunk áll..

Ha érdekellek írj.
#8856   2020. 11. 25. szerda 18:43
texture texture
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség, aki férfi partnerével boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait -----.- aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...

Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...

Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.

Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...

Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!

Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...

Köszönjük!

blacksunrise32@gmail.com
#8855   2020. 11. 23. hétfő 07:27
#8854   2020. 11. 23. hétfő 07:06
X Törölt felhasználó (3802232)
Hetero parkapcsolatban elo bisex vagyakkal rendelkezo srackent keresek hetkoznap napkozbeni talalkakra parokat, lanyokat! Hetero es bi hatmasok is erekenek! Helyem nincs!
#8853   2020. 11. 20. péntek 20:32
X Törölt felhasználó (4448222) VIP
Vasarnap kora délutánre keresek Dél Pesti lányt ,hölgyet titkos autós kalandra.
#8852   2020. 11. 20. péntek 17:55
X Törölt felhasználó (1532742)
Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj.
#8851   2020. 11. 20. péntek 07:17
X Törölt felhasználó (4391682)
wave
#8850   2020. 11. 19. csütörtök 17:46
X Törölt felhasználó (4447342)
Hölgyem!
Lehetek a titkos partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek, bármi is lehetséges, - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom,
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv.

... 271 272 273 274 275 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Sigma76 Sigma76
Nyitás ideje: 2009. 10. 08. csütörtök
Üzenetek: 14309db
Utolsó üzenet: tegnap 18:17

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!