Sziasztok! Lennek!
rendszeresen cummantanék gyakran kanos heteró srácot maximális titoktartás mellett. érdekelne? 13 ker? van helyem
Hölgyem!
Lehetek a titkos partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek Bp.-en. - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom,
69elefant@c2.hu
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek Bp.-en. - helyem van.
69elefant@c2.hu
Van itt olyan hölgy aki szereti ha élvezésig nyalják? Irányíts kézzel, szavaiddal! Bp-n helyem van!
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretem ha kiszolgáltatott helyzetben alázva vagyok.
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Gyere és élvezd tele a számat!
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Újpestről vagy Zuglóból keresek egy hölgyet titkos viszonyra, nem vagyok független.
Sziasztok.Olyan elhanyagolt urakat,férjeket,idősebb urakat keresek Tata környékén,aki otthon nem nahyon kapja meg...szopnék a mai napon!Keress bizalommal,diszkréció adott,elvárt!
Szigetszentmiklós környékén ismerkednék egy szintén nem független kedves vékony nővel....
Párral, hölggyel ismerkednék lehetőleg Somogyból.Barátság extrákkal!
Pesten olyan kanos heteró srácot keresek, aki megismerne egy normális srácot, és kipróbálná fiuval, mert még nem volt ilyen élménye - és össze is járna rendszeresebben szexelni.
Csak kezdő heteró pasi érdekel - aki egy megbízható srácra vágyik, aki rendszeresen leszopná, kielégítené, új élményeket élhet át vele. Helyem van!
Csak kezdő heteró pasi érdekel - aki egy megbízható srácra vágyik, aki rendszeresen leszopná, kielégítené, új élményeket élhet át vele. Helyem van!

Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj.
Komárom és környéki elhanyagolt, vagy kezdő srác van erre?
Esetleg Győr? Tatabánya? (holnap 11.27. Tatabányán leszek)
Ismerkednék, haverkodnék azt meglátjuk.. sok minden érdekel ..
Elsősorban lazább dolgokra keresek.. közös hoki, szopnék, nyalnék.. de rajtunk áll..
Ha érdekellek írj.
Esetleg Győr? Tatabánya? (holnap 11.27. Tatabányán leszek)
Ismerkednék, haverkodnék azt meglátjuk.. sok minden érdekel ..
Elsősorban lazább dolgokra keresek.. közös hoki, szopnék, nyalnék.. de rajtunk áll..
Ha érdekellek írj.
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség, aki férfi partnerével boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait -----.- aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Hetero parkapcsolatban elo bisex vagyakkal rendelkezo srackent keresek hetkoznap napkozbeni talalkakra parokat, lanyokat! Hetero es bi hatmasok is erekenek! Helyem nincs!
Vasarnap kora délutánre keresek Dél Pesti lányt ,hölgyet titkos autós kalandra.
Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj.

Hölgyem!
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek, bármi is lehetséges, - helyem van.
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv.
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek, bármi is lehetséges, - helyem van.
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv.