Ma kanos fiút ápolnék. Törökszentmiklós
Csak Ma!!
Budaőrs IKEA mellett Autós szex?
Csak hölgyeket, valamint párokat keresek!
Budaőrs IKEA mellett Autós szex?
Csak hölgyeket, valamint párokat keresek!
sziasztok!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig vagy szopatnák is.
Győr és környékén keresek hölgyet vagy párt
Sziasztok szexpartner keresek nem egy alkalomra. Budapesti párt, hölgyet minden jóra
Sziasztok! Ma este esetleg hölgy vagy pár aki plusz férfit keres bpn? Sziasztok!
sziasztok,éjjel otthonunkban fogadunk ápolt,kulturált úriembert. Budapestiek előnyben. részletekért privátban keressetek.
Sziasztok! Ma este Tompán hölgyet vagy párt keresnék, ha lenne egy kis kalandra. Sziasztok!
Hölgyem!
Lehetek a titkos partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek Bp.-en. - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom,
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv. Kara
Lehetek a titkos partnered?
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv. Kara
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szívesen ismerkednék fiúkkal lányokkal párokkal. Szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik
Az a baj ezen az okdalt is hogy aki kövér az már sok ember szetint nem jó pedig az ugaanugy szopik nyal baszik.én nökben is a teltebbeket szetetem szerintem mindenkinek adni kell eséjt
De ez az én véleményem.
De ez az én véleményem.
Jó reggelt! Szimpatikus párt keresek hármas szexre vagy esetleg kapcsolatban lévő hölgyet. Valós, egyedülálló férfi vagyok aki hellyel rendelkezik, de utazni is tud! Írjatok bizalommal!
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretem ha kiszolgáltatott helyzetben alázva vagyok.
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Gyere és élvezd tele a számat!
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Sziasztok!
Párt keresek hosszú távú titkos kapcsolatra. A 18-45év közötti korosztályban. Elhanyagolt férjként, titokban, teljes diszkréció mellett. Fiatal, 30-as, 180 magas, 95kilos, sportos, izmos alkat vagyok, teljesen borotvált. Tapasztalt hármas és négyes többes felállásban, és a nagy kedvenc cuckold játékokban is. Miskolcon néha akad helyem is. Privátban folytassuk..
Párt keresek hosszú távú titkos kapcsolatra. A 18-45év közötti korosztályban. Elhanyagolt férjként, titokban, teljes diszkréció mellett. Fiatal, 30-as, 180 magas, 95kilos, sportos, izmos alkat vagyok, teljesen borotvált. Tapasztalt hármas és négyes többes felállásban, és a nagy kedvenc cuckold játékokban is. Miskolcon néha akad helyem is. Privátban folytassuk..
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szívesen ismerkednék fiúkkal lányokkal párokkal?! Nyitott vagyok mindenre ami jól esik
Hölgyem!
Lehetek a diszkrét titkos partnered?
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv.
Lehetek a diszkrét titkos partnered?
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv.
Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj.
Aki ma szopatna lakás glory hole vagy csak kiveretné,vagy masztizna ahogy kukkolom az
írjon hely van Bp
írjon hely van Bp