Sziasztok! Ápolt, kedves párt keresnék minden jóra. Kor mellékes, hely nálam akár már ma este is ok a 11. kerületben.
Sziasztok.Hatvan környékén ismerkednék hölggyel,párral(hetero, max enyhe bi) diszkrét kapcsolatra lehetőleg hosszú távon.Kor alkat nem,de higiénia,intelligencia,ápoltság fontos.Privát üzenetet várok.
Kíváncsi hetero urat srácot keresek aki megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Csak esténként érek rá.
Komolytalanok,ígérgetők NE írjanak!Fiatal igényes srác vagyok!Pestmegye!
Komolytalanok,ígérgetők NE írjanak!Fiatal igényes srác vagyok!Pestmegye!
Holnap 14 órától Győrben vagy környékén valaki? 20 éves enyhén macis biszex srác vagyok, extrém, perverz dolgok is éredekelnek.Helyem nincs, de utazni tudok. Kor, nem, testalkat nem számít!
Szopnék ma Bp. Helyem van. 39 éves magas férfias vagyok. Csak komolyak
Sziasztok! Nyiregy környékéről telt molett nővel ismerkednék tartós diszkrétre
Hali Gyálon hölgyet keresek!
Sziasztok. Egerben ismerkednék nálam idősebb hölgyekkel

Sziasztok ! Diszkrét megbízható szexpartnert keresek Szekszárdon kellemes találkozásokra. Válaszokat privátba várom.
Sziasztok! Egy különlegesebb kalandra keresnék partnert, partnereket. Ma (11.03) éjszaka ha van kedved egy autó(nál nagyobb és különlegesebb járművön)s kalandra és nem elérhetetlen számodra a hungexpo környéke (10. kerület) este fél 12-től hajnali 3-ig, akkor írj, részletek privátban! 35 éves normális, értelmes pasi vagyok, nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban elérsz! CSAK NŐ ÉS PÁR! Szép estét!
Borsodban kalandoznék, 19/F dnlmllr69@gmail.com
Sziasztok. Írtam privátban nektek. Szívesen csatlakoznék ha szimpi vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 01. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 01. hétfő 18:57
Törölt felhasználó (4644752)

adatlapunk szerint keresünk november 4-i debreceni bulira pasikat!
kérlek, 34-56 év közti és maximum 50 km távolságból írj, nem hiszünk az országjárókban!
kérlek, 34-56 év közti és maximum 50 km távolságból írj, nem hiszünk az országjárókban!
19vagyok, Miskolcon kalandoznék.
Sajnálom hogy messze vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 01. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 01. hétfő 18:57

Törölt felhasználó (4644752)

Sziasztok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Sziasztok.Holnap pár vagy pasi?Helyem van Veszprémben!Adatlapot olvass,írj privátban!
Sziasztok! Van itt olyan hölgy aki örömmel venné, ha ma este az egész testét érzékien, hosszan átmasszíroznám? Több éves tapasztalatom van yoni masszázsban is, ha régóta vágyakozik vagy szeretné újra átélni a hosszan elnyújtott orgazmust, akkor teljes diszkréció mellett anyagiaktól mentesen állok rendelkezésre! Utazni és fogadni is tudok, gyertyák, olaj, zene rendelkezésre áll! Privát üziben várom jelentkezést
Sziasztok!
Házibarátja lennék egy kedves párnak vagy hölgynek. Leginkább rock, metal zenét kedvelő páros izgatna, esetleg ahol a hölgy igazi goth stilust kepvisel. De régi vágyam egy teletetovált hölggyel is együtt lenni.
Szép hétvégét, jó keresgélést mindenkinek.
Házibarátja lennék egy kedves párnak vagy hölgynek. Leginkább rock, metal zenét kedvelő páros izgatna, esetleg ahol a hölgy igazi goth stilust kepvisel. De régi vágyam egy teletetovált hölggyel is együtt lenni.
Szép hétvégét, jó keresgélést mindenkinek.
Szopnék ma Bp. Helyem van. 39 éves magas férfias vagyok. Csak komolyak