Debrecen ma delutan 4ig van helyem! Idősebb telt hölgyet keresek. Diszkréció adott és elvárt! Ha van itt ilyen hölgy várom privát üzenetét és ott magamrol is írok többet.
Ma estére keresek S.O.S-be partnert, mert csak ma van lehetőségem, de kizárólag az adatlapomba írtak alapján!
szex élményhez 60 fölötti hölgyet keresek
Orális örömökre keresek lány,fiú párt hárman párban örömökre a Jászság és környékén utazni tudok.
Ma vagy holnap estére keresek partnert ,kizárólag az adatlapomba írtak alapján!Privibe írj!
Sziasztok. Érett(lehetőleg 50 vagy több) hölgyet keresek akivel egy jó diszkrét kapcsolatot ki tudnánk alakítani (Duci, molett előny). Írj bátran ha magányos vagy és Te is vágysz egy izgalmasabb kapcsolatra.
Sziasztok.keresnèk Bècsben párt vagy nőt az ünnepekre.mivel nemtudok haza utazni így jolenne kellemesen eltőlteni az időt.telt 40-es pasi vagyok.
Diszkert hölgyet keresek ma delelott Monor Üllő Gyál környekerol
Szia, én házaskent keresek egy titkos viszonyt kapcsolatot ha érdekel írj egy levelet
4-14-15 kerületben mozgok és akár napközben is megoldható
írj levelet elérhetőséggel

Nem profi, szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
Sziasztok!Hetero puncimániás hokizást kedvelő urat srácot keresek akivel közösen hokiznánk volt barátnőm amatőr szexfilmjére,helyem van,vidékinek szállást is biztosítok.Csak korrekt valóban ráérő esti szabad idővel rendelkezők írjanak!PESTMEGYE!Fiatal igényes srác vagyok.Elérhetőséget írj!
Sziasztok
Idős kedvelő férfivel nővel esetleg párral Ismerkednék orális élvezetekre. Viszonozni nem kell.Hely szükséges
Idős kedvelő férfivel nővel esetleg párral Ismerkednék orális élvezetekre. Viszonozni nem kell.Hely szükséges
50 feletti holgyel ismerkednek tartos diszkret kapcsolara
imadom a telt idomokat es az emlitett korosztalyt
ij privat uzenetet es ismerkedjunk

Sziasztok!Hetero puncimániás hokizást kedvelő urat srácot keresek akivel közösen hokiznánk volt barátnőm amatőr szexfilmjére,helyem van,vidékinek szállást is biztosítok.Csak korrekt valóban ráérő esti szabad idővel rendelkezők írjanak!PESTMEGYE!Fiatal igényes srác vagyok.Elérhetőséget írj!
Szép napot.
Meg próbálom a lehetetlent, hisz lehetetlen nincs,
csak tehetetlen.
A környékemen házibarát szerepre/kapcsolatra
nyitott vagyok. Azért a környékemen, mert hogy rendszeres lehessen a dolog.
Nem szeretnék ágyról ágyra járni.
Oltott vagyok covid ellen 3szor.
Ne habozz írj bátran, amennyiben megfelelek már ott is vagyok,
és a rendelkezésre állok.
További szép napot kívánok.
“Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok.” wink
Üdv. Albert
Meg próbálom a lehetetlent, hisz lehetetlen nincs,
csak tehetetlen.
A környékemen házibarát szerepre/kapcsolatra
nyitott vagyok. Azért a környékemen, mert hogy rendszeres lehessen a dolog.
Nem szeretnék ágyról ágyra járni.
Oltott vagyok covid ellen 3szor.
Ne habozz írj bátran, amennyiben megfelelek már ott is vagyok,
és a rendelkezésre állok.
További szép napot kívánok.
“Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok.” wink
Üdv. Albert
Mit is írhatnék? Úgy látom mindent leírtak előttem, a cím is jó. Szóval ha valakit érdekel én is itt vagyok. De az idén már csak ritkán. Tudjátok nem vagyok független. És csak félre akarok kefélni, kicsit vagy nagyon vagy sokszor kicsit vagy mitom' én. De advent van ajándék vásárlás gyerekek jönnek mennek sütünk főzünk, nincs túl sok idő félre baszni, ismerkedni de hátha akad valaki akivel már most elkezdjük aztán majd jövőre nagyokat kefélhetünk. Na ennyi idénre. Nyalom a lyukatokat csajok

Mit is írhatnék? Úgy látom mindent leírtak előttem, a cím is jó. Szóval ha valakit érdekel én is itt vagyok. De az idén már csak ritkán. Tudjátok nem vagyok független. És csak félre akarok kefélni, kicsit vagy nagyon vagy sokszor kicsit vagy mitom' én. De advent van ajándék vásárlás gyerekek jönnek mennek sütünk főzünk, nincs túl sok idő félre baszni, ismerkedni de hátha akad valaki akivel már most elkezdjük aztán majd jövőre nagyokat kefélhetünk. Na ennyi idénre. Nyalom a lyukatokat csajok

Hölgyet szopatnék most budapesten a 18.kerületben vagy környékén.Puncit nyalni is szeretnék.
Szopnék Bp. Hely van lakás glory hole is 39 éves magas férfias vagyok, ha csak kivernéd előttem az is oké
Sziasztok! Holnap napközben találkoznék nőkkel, párokkal Dunakeszi és környékén.. Részleteket privátban itt vagy az agaskodo@citromail.hu -n.