Sziasztok. Péntek (8.-a) Vagy Szombat (9.-e) estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagolt anyukát . Gondolod vagy gondoljátok privátba folytatás .Üdv mindenkinek.
Budapesten. Szopnék vagy ha azt szeretnéd csak megfejlek kézzel. helyem van. 40 éves magas férfias pasi vvagyok. Anoním is lehet ha úgy szeretnéd. Diszkréció, higiénia, egészség adott és elvárt.
Sziasztok Szolnok vagy környékéről keresek lány vagy női partnert szexre aki pasit keres. Képeim videoim adatlapomon skyp viber van. Aki szeretne szexelni varom jelentkezését.
Szia!
Fórumban láttam, hogy Miskolcon keresel pasit, mert, gyakran napokat töltesz itt.
Örömmel jelentkeznék a megtisztelő feladatra. szabadidőm van, ha akarom, és szerintem megtaláljuk egymásban azt amit keresünk
Pussz!
Márton (Ez egy válasz biboots üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 00:10
Fórumban láttam, hogy Miskolcon keresel pasit, mert, gyakran napokat töltesz itt.
Örömmel jelentkeznék a megtisztelő feladatra. szabadidőm van, ha akarom, és szerintem megtaláljuk egymásban azt amit keresünk

Pussz!
Márton (Ez egy válasz biboots üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Miskolcon szeretnék találni normális pasit vagy part. Nem vagyok független, heti néhány napot vagyok a városban. Nem fogsz/fogtok csalódni smile varom a válaszokat smile
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Diszkrét kapcsolatra keresek középkorú, jól kinéző hölgyet kifejezetten érzéki együttlétekre (s persze barátságra is), szeretek örömet szerezni, az érzékeny mellbimbójúak előnyben. Budapesten.
Sziasztok !
Szombat (2022.07.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket… Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombat (2022.07.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket… Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Zala megyében szopatnek nagy puncit nyalnek
Ápolt nem független Budapesti pasi,partnerét keresi egy hölgy személyében, nem baj ha van párod légy ápolt szeresd a szex minden vállfaját, adatlapomon mindent meg találsz,keres.
Debrecenbe keresek olyan pasit akit elhanyagol az asszony vagy régen volt szex. Kölcsönös maszti orál. Vagy ha csak megszopatna és élvezne egy jót utána mindenki megy dolgára abba is benne lennék.
Szia! Kapcsolatban élő, de párja távollétében erotikára vágyó hölgyet keresek. A telefonos beszélgetéstől, akár egymás előtti maszti, vagy egy erotikus masszázs is lehet, igényed szerint. Ötvenes férfi vagyok. Partnerem kielégülése a legfontosabb, ahogyan szeretnéd, nincs tabu. Nem baj, ha még gátlásos vagy és nem vettél részt ilyen kapcsolatban, próbáld ki bátran. Természetesen a legnagyobb diszkrécióval. Online bárhonnan várom a jelentkezésedet, ha többet szeretnél, akkor Debrecen-Nyíregyháza-Tiszaújváros környéke elérhető.
30 évesig srácot keresek. Kezdő is lehet.Békéscsaba és környéke.
A mai napra keresek pasit akit szophatok vagy csak síkosítós kézzel megfejhetek. 40 éves magas férfias pasi vagyok. Ha csak kivernéd előttem az is érdekel.
Budapesten van helyem
Csak olyan írjon aki el is jön
Budapesten van helyem
Csak olyan írjon aki el is jön
Sziasztok! Miskolcon szeretnék találni normális pasit vagy part. Nem vagyok független, heti néhány napot vagyok a városban. Nem fogsz/fogtok csalódni smile varom a válaszokat smile
Sziasztok! Holnap napközben Dunakeszi és környékén ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal.
Részleteket privátban.
Részleteket privátban.
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.Titkos kapcsolatra keresek.
Nem vagyok független.
Elöny ha te is az vagy de nem feltétel.
Irjatok.Köszi
Ismerkednék hölggyel.Titkos kapcsolatra keresek.
Nem vagyok független.
Elöny ha te is az vagy de nem feltétel.
Irjatok.Köszi
Sziasztok:Ma estére keresek Veszprém környékén párt vagy bi pasit.Adatlapot olvass!Helyem van!
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok.szintén diszkrét párt keresek.kiszeretném emelni nem üriteni szeretnék!! Ojan párt keresek akik értékelik az izgalmat amit 3szex tud adni finom es szmvedéjes szexet keresek.persze nem azonalra ! Inkáb idöseb házaspárt keresek akik értékelik a tapasztalatot és tudgyák hogy mit akarnak! Magukat párnak kiado hoki bajnokok .és pénzért kefélö párok hanyagojanak!! Heves Nográd Pest megyében keresek.privát levelet várok
Okolszex kedvelő novel ismerkednek meretem 18/7