Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok holnap estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni
Sziasztok 10.14 Péntek estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni
Vastag erősebb méretű normális,ápolt,kedves jóképű férfiként,ismerkednék,ápolt,hölgyel,párokkal 30 év felett. Úgy gondolom,és tisztelet a kivételnek 30 fölött a többség komolyan is gondol egy ilyen jellegű szexuális kapcsolatot. Örülnék,ha írnál,írnátok,extra pervezióm nincs,szeretem az erotikát a szexet,mint mindenki. Képeim vannak fent,ha érdemesnek találtok,és szeretnétek ismerkedni velem írjatok. Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek.
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Elhanyagolt férj vagyok. Szexpartnert keresek hosszú távon. Kor alkat nem számít. Írj
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Fehérvár környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Sziasztok, Újpestiként keresek egy titkos sexet, akár rövidebb akár hosszabb távon, de jobban preferálnám a barátság sexel kapcsolatot. Párokkal is szívesen ismerkedem. Írj rám és ismerkedjünk meg.
Holgyel sexelnek ma delelot apolt 37eves pasi vagyok
Szia! Van olyan hölgy, aki kapcsolatban van, de a párja külföldön dolgozik és az egyik októberi, vagy novemberi hétvégén eljönne egy kellemes wellnessre?
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Imádok szopni, faszt fejni, cumcontrol stb. Helyem van Bp. Diszkréció, higiénia, egészség adott elvárt. Ha szopatnál írj. 41 éves magas férfias vagyok
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Sziasztok Szolnok vagy környékéről lány/nő aki pasit keres szexelni? Utazni tudok de helyem is van viber skyp van. Varom üzeneteket.
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre
Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre