Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel......diszkrét partnert keresek....titkos talira....szép vastag......
nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az....
irjatok..köszi.
nem vagyok független,nem baj ha te sem vagy az....
irjatok..köszi.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Èrettebb hölgyet masziroznèk Szigetszentmiklós környékén, az otthonában a délelőtti órákban. Kizárólag a hölgy örömére.
Hello
Hölgyet mivel hetero vagyok ma bp szeged delutan vissza delelöt le fele tartok kamionba nagy àgyon sexelnèk hölgyel .korban 40eves ig .
Nem erdekel van parod talizunk es sex .
Ovszert ha kell hozz magaddal sajna nekem nincs.
Meretem 17cm .apolt vagyok a kamion pedig tiszta
Hölgyet mivel hetero vagyok ma bp szeged delutan vissza delelöt le fele tartok kamionba nagy àgyon sexelnèk hölgyel .korban 40eves ig .
Nem erdekel van parod talizunk es sex .
Ovszert ha kell hozz magaddal sajna nekem nincs.
Meretem 17cm .apolt vagyok a kamion pedig tiszta
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre
Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre

Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok Szolnok vagy környékéről lány/nő aki pasit keres szexelni? Utazni tudok de helyem is van viber skyp van. Varom üzeneteket.
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Imádok szopni, faszt fejni, cumcontrol stb. Helyem van Bp. Diszkréció, higiénia, egészség adott elvárt. Ha szopatnál írj. 41 éves magas férfias vagyok
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Szia! Van olyan hölgy, aki kapcsolatban van, de a párja külföldön dolgozik és az egyik októberi, vagy novemberi hétvégén eljönne egy kellemes wellnessre?
Holgyel sexelnek ma delelot apolt 37eves pasi vagyok
Sziasztok, Újpestiként keresek egy titkos sexet, akár rövidebb akár hosszabb távon, de jobban preferálnám a barátság sexel kapcsolatot. Párokkal is szívesen ismerkedem. Írj rám és ismerkedjünk meg.
Fehérvár környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Elhanyagolt férj vagyok. Szexpartnert keresek hosszú távon. Kor alkat nem számít. Írj
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek.
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Vastag erősebb méretű normális,ápolt,kedves jóképű férfiként,ismerkednék,ápolt,hölgyel,párokkal 30 év felett. Úgy gondolom,és tisztelet a kivételnek 30 fölött a többség komolyan is gondol egy ilyen jellegű szexuális kapcsolatot. Örülnék,ha írnál,írnátok,extra pervezióm nincs,szeretem az erotikát a szexet,mint mindenki. Képeim vannak fent,ha érdemesnek találtok,és szeretnétek ismerkedni velem írjatok. Mindenkinek sikeres keresést!