sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Nyíregyháza, férfias aktív férfit keresek, aki dugna, szopatna!!
Sziasztok
Hölgyet keresek kamionba valo ovszerel ha kell.
M1 bp 85 sopron fele megyek utana vissza ugyan igy.
Üzenet pr.irj
Hölgyet keresek kamionba valo ovszerel ha kell.
M1 bp 85 sopron fele megyek utana vissza ugyan igy.
Üzenet pr.irj
Nem vagy független?
Viszont hiányzik valami plusz?
Házas, el hanyagolt feleség vagy?
Pár kapcsolatban élő hölgy vagy aki nincs ki elégítve?
Nos, ha hiányzik az élvezet, a ki elégülés, szeretkezés, vagy az érzéki figyelem törődés.
Akkor ne habozz, írj nekem és be bizonyitom hogy jó választás lettem.
Írj bátran még ma.
Viszont hiányzik valami plusz?
Házas, el hanyagolt feleség vagy?
Pár kapcsolatban élő hölgy vagy aki nincs ki elégítve?
Nos, ha hiányzik az élvezet, a ki elégülés, szeretkezés, vagy az érzéki figyelem törődés.
Írj bátran még ma.

Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Fót, Veresegyház, Őrbottyán környékén szívesen ismerkednék hölggyel, párral...
Heteró alapon keresem partnerem ma estére, hétközben nappali/esti találkákra Tolna megyéből.
Házaspárok is érdekelnek. Várom a megkeresést!
Házaspárok is érdekelnek. Várom a megkeresést!
Nemfuggetlen pasit keresunk Nyiregyhazi par vagyunk aki rendszeresen beugrana egy sexre es teleelvezne holgytagunk. 20cm feletti meret izmos test elony
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem függetlenek?
Hm
Házas, el hanyagolt feleségek, és pár kapcsolatban élő hölgyek.
Írj bátran még ma.
Hm
Házas, el hanyagolt feleségek, és pár kapcsolatban élő hölgyek.
Írj bátran még ma.

Sziasztok!
Odafigyelésre,kényeztetésre,minőségi érzéki erotikára és remegős orgazmusra vágyó Hölgyek jelentkezését várom!
Odafigyelésre,kényeztetésre,minőségi érzéki erotikára és remegős orgazmusra vágyó Hölgyek jelentkezését várom!
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Ma szopnék vagy síkosítós kézzel fejnék Bp. Helyem van. 41 éves magas férfias pasi vagyok
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Sziasztok! Békéscsabán és környékén hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra. Hely megoldható!