Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Üdvözlök mindekit!
Hölgyel ismerkednék!
Odaadó adni,kényeztetni imádó pasi.
Hölgyel ismerkednék!
Odaadó adni,kényeztetni imádó pasi.
Nem független Bpesti pasi alkalmi partnerét keresi egy nem független hölgy személyében.
Sziasztok. Bük-Sopron és környékén keresek hölgyet ,párt, vagy barátnőket unatkozó háziasszonyt korhatár nélkül tartós szex partneri kapcsolatra, olyat aki-akik nem kímélnének egy 53 éves pasit. Nem rossz pasi nem rossz mérettel.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Sziasztok,ha lenne itt formás hölgy, aki független pasit keres, szívesen ismerkednék vele.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok. Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Mohácsi férfi sublányt keres. Alkalmi szex céljából. Mohács és környéke. Köszönöm
Sziasztoook!
Kecskeméten szopnék kocsiban!
Ha érdekel írj!
Kecskeméten szopnék kocsiban!
Ha érdekel írj!

Sziasztok! Pasi páros bővülne játszadozás kalandozás céljából! Várunk normális intelligens férfiakat vagy párokat Borsod esetleg Heves megyéből smile A lényeg hogy normálisak legyetek.
Sziasztok. Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Holnap este 9 után a nős 30-as szeretőmmel keresünk 30-40 év körüli belevaló pasit, aki csatlakozna orál anál partinkhoz. Engem lehet dugni, szopatni rendesen!
Belváros lesz a helyszín.

Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
ma estére nőt vagy párt keresek, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Lajosmizse , részletek privátban.
Sziasztok. Péntek(24) Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok!
Szolnoki vékony nővel ismerkednék szexkapcsolat céljából !
Várom válaszod!
Szolnoki vékony nővel ismerkednék szexkapcsolat céljából !
Várom válaszod!
ma délután nőt vagy párt keresek, Bács-Kiskun megyében , részletek privátban.
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget is adj.
Üzit privátba kérném, elérhetőséget is adj.