Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Diszkrét pipa neked nálam

Kecskeméten keresek nem független nőt szexre! Írj , beszéljünk!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Mai nap aktív férfiak vagy párok jelentkezését várom egy jó masszázsra, kis játszadozásra. Kecskeméten kulturált helyem van.Privátba írj!
Holnap reggel 7-8 kozott szivesen talalkoznek bi parral. Szopnek nyalnek igeny eseten dughato is vagyok! Irjatok elerhetoseget is, talalkozzunk.
Hétvégére keresek, hölgyet, urat aki leszopna.
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Nem független hölgyet keresek,akivel kipróbálhatnék extrémebb dolgokat!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ?
Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!

Hello!!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Mohácsi férfi sublányt keres. Mohács és környéke
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Dörgicse környékén keresek szabad idő eltöltéséhez partnert.
Dörgicse környékén keresek szabad idő eltöltéséhez partnert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 13:01
Törölt felhasználó (4581262)

Nem független Bpesti pasi alkalmi partnerét keresi egy nem független hölgy személyében.