sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok csakis tartós titkos partnernőmet keresem Nyiregy környékéről akár molett telt hölgy személyében! Irj adjunk esélyt az életnek egyszer élünk!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár minden finom jó dolgokra .
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laci
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
Laci
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Kíváncsi laza jófej hetero urat srácot keresek akit izgatna egy közös hoki szexvideó nézése közben.Fiatal igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem,főképp esténként érek rá!Értelmes intelligens emberek válaszát várom!Pestmegye!DISZKRÉCIÓ GARANTÁLT!
Nyalómámiás vagyok, imádok puncit nyalni
Keresek olyan Hölgyet aki szeret sokáig nyallatni, monor és környéke, ha van helyed az csak plussz
De akár párban is lehetsz, az sem zavar, nyallak a párod előtt
Keresek olyan Hölgyet aki szeret sokáig nyallatni, monor és környéke, ha van helyed az csak plussz
De akár párban is lehetsz, az sem zavar, nyallak a párod előtt
Férjként szívesen ismerkednék, beszélgetnék, leveleznék és fantáziálnék hozzám hasonlóan nem független hölgyekkel, akár párokkal is.
Aki nem "dugni", hanem inkább szeretkezni szeretne, szívesen látom ismerkedésre
Nem kell heti szintű találkozás, inkább csak havi 1-2
Ahogy kialakul

Nem kell heti szintű találkozás, inkább csak havi 1-2

Megismerkednék egy diszkrét olyan nős vagy kíváncsi hetero úrral sráccal aki már régóta gondolkodik azon milyen lehet egy másik sráccal együtt hokizni,esetleg megérinteni.Csak komolyak,határozottak írjanak!Pestmegyei vagyok,helyem van!Igényes ápolt sportos fiú vagyok.
Sziasztok! Tudjátok ki izgatna? Egy motoros. Ha motorod van, felpattannék rá
ne habozz írni! Puszi.

Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár minden finom jó dolgokra .
Laca

Laca
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok! Igényes pasi keres ma vagy holnap estére igényes hölgyet vagy párt, kizárólag heteroalapon!
IX-ker nő orális kényeztetésre?????
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Holnap este vendégül látnék part vagy nőt Győr moson Sopron megye Kapuváron 37 éves pasi vagyok
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölggyel ismerkednék és/vagy kényeztetnék a párja előtt!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.