Fiatal, csinos, sportos pár vagyun. Fotomodell párommal keresünk péntek estére nőt tabuk nélküli hármas gabalyodásra. Ha mindenkinek bejön, ismétlés is lehet majd. Férfiakat nem keresünk. Ha írnak, tiltjuk.
Zalaegerszegen ma és holnap este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress! Köszönöm.
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Sziasztok!
Párokat fogadnék ,Dunaújvárosban,szerda , csütörtök, péntek napközben!
Párokat fogadnék ,Dunaújvárosban,szerda , csütörtök, péntek napközben!
Elhanyagolt férj. Szexpartnert keres hosszú távra.
Sziasztok! Diszkrét hölgyet, diszkrét párt keresek! Irjatok privátban.
írtam privibe
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 22:00
Törölt felhasználó (4658489)

Sziasztok.Zalaegerszeg és környékén hellyel rendelkező szeretőmet keresem
Sziasztok! Szolnoki csinos nőt keresek kölcsönös és izgalmas örömökre!
Várom az üzidet !
Várom az üzidet !
sziasztok párhoz csatlakoznék
Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra! Helyem van Kecskeméten.
Sziasztok!
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Sziasztok.Zalaegerszeg és környékén hellyel rendelkező szeretőmet keresem
BISZEX férfias adottsagú ( min. 80 kg) normális, intelligens srác, férfi van itt? Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-ózd vonalon? Írj privát üzenetet!
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Buegerland tartományból, Oberwart és környékén,
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
helló! 2 -3pasit keresünk hölgy kényeztetésére, 30-45 év közt max15cm farokkal !
Sziasztok Ma estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
sziasztok , puncit nyalnék. ha érdekel irj.