Csütörtök késő este/hajnalban meg nem tudok pontos időt Budapest felől Debrecen felé utazom a 4-es úton.
Az út vonalában vagy közelében lakó pasival kalandoznék. Diszkrét tali kocsimban vagy ha helyed van ott.
Akit érdekel írjon privát üzenetben és megbeszéljük.
Az út vonalában vagy közelében lakó pasival kalandoznék. Diszkrét tali kocsimban vagy ha helyed van ott.
Akit érdekel írjon privát üzenetben és megbeszéljük.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Zalaegerszegen csütörtöktől szombatig reggel szopnék. Hely van.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölggyel ismerkednék és/vagy kényeztetnék a párja előtt!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám . Hölgyek ,párok írjatok bátran.
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Sziasztok csütörtök 05.25.-én Budapest félől Debrecen felé megyek a 4-es úton késő este. (Pontosan meg nem tudom mikor) .
Bi diszkrét partnert keresek az útvonal mentén vagy közelében.
Ha valakit érdekel privát üzenetben irjon és a tovabbiakat megbeszéljük.
Bi diszkrét partnert keresek az útvonal mentén vagy közelében.
Ha valakit érdekel privát üzenetben irjon és a tovabbiakat megbeszéljük.
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra egy jó masszázs is adok. Helyem van Kecskeméten.
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen.
Szép jó napot.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot,
a közelembe hogy esetleg rendszeres is lehessen.
Köszönöm hogy adatlapom meg nézed.
További szép napot.
Üdv. Albert
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot,
a közelembe hogy esetleg rendszeres is lehessen.
Köszönöm hogy adatlapom meg nézed.
További szép napot.
Üdv. Albert
Kapcsolatban élő, 29 éves meleg pasi ismerkedne/beszélgetne elsősorban cyberszex (erotikus levelezés, fénykép - videó küldés) témában.
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra! Helyem van Kecskeméten.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Badacsony környékén ismerkednék
Miskolcon keresek titkos kaland remenyeben lanyt, nöt helyem van
Hajnali talikra keresek Holgyet akit idonkent megdughatnek kotottsegek nelkul. Van parom, ot nem vonom bele, nem tud rola. Ennek tudatab irj kerlek!
Ma este keresek aktív partnert főleg orál kalandhoz Budapestről. Hely szükséges.
Én 27 éves, normál testalkatú srác vagyok.
Én 27 éves, normál testalkatú srác vagyok.