Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok Bp-i hölgyet, csajszit ,párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor smile Üdv Laca
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor smile Üdv Laca
Jászberény környékén keresek hölgyet vagy párt egy sok mindenre nyitott pasi vagyok
Balatonlellén keresek nőt ,párt
Szopatna ma valaki kocsiban, természetben?
Mai napra keresek aktív férfit akit szophatnék,higénia diszkréció elvárt. Helyem van Kecskeméten!
Tatabányán keresnék hölgyet, vagy bi pasit nem egy alkalomra!
Mai napra keresek aktív férfit akit szophatnék,higénia diszkréció elvárt. Helyem van Kecskeméten!
Kecskeméten keresek nőt szexre! Kor nem lényeges.
győri ötvenes-hatvanas hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra!
Csodás napot Mindenkinek!
Hölgyek, keresnék ma estére a Hajógyári szigetre kikapcsolódásra egy igényes, megbízható és szexre vágyó partnert.
Találkozhatunk napközben ma és ha minden stimmel (bejövünk egymásnak,stb....) csak akkor lépünk tovább.
Ma megtalálsz egész nap a 3. kerületben a Flórián tértől nem messze. Privátban írj, ha szimpatikus vagyok.

Hölgyek, keresnék ma estére a Hajógyári szigetre kikapcsolódásra egy igényes, megbízható és szexre vágyó partnert.
Találkozhatunk napközben ma és ha minden stimmel (bejövünk egymásnak,stb....) csak akkor lépünk tovább.
Ma megtalálsz egész nap a 3. kerületben a Flórián tértől nem messze. Privátban írj, ha szimpatikus vagyok.

Monor és környékén hölgyel ismerkednék.
Kecskeméten nagymellű nővel ismerkednék.Kor nem lényeges!
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Kecskeméten keresek nőt aki szeret csókolózni alkalmi találkozókra!
Sziasztok 07,07 Péntek estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Szopatnalak de leis szopnalak keres
Ha szeretnél szopatni vagy dugni egy 40 éves magas férfias pasit akkor írj.diszkréció ,higiénia adott elvárt ,hely van Bp