Mezőtúron hölgyet fogadnék.(esetleg párt)
győrben keresek ötvenes.hatvanas hölgyet sexpartnernek!
Komarom Esztergom megyeben keresek 20-65 ev kozotti holgyet,kellemes idő eltöltésére
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt - akár biszex iránt érdeklödő férfitaggal - keresek!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z
Kaposváron ki keres nemfüggetlen férfit hölgyeim? Hely kell
Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
196cm magas sportos igenyes , kamagras farku potens pasi NŐT / PÁRT - keres hosszutavu sexkapcsolatra
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Debrecen és környékén keresek diszkrét hosszú távú kapcsolatra duci, molett hölgyet. Privatban írj és beszélünk ismerkedünk.
Sziasztok! Szombat estére (07.22) keresek kalandot Bp. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok ápolt normális jóképűnek tartott,bár ez relatív tudom 18/6 méretű (ha ez fontos,de szerintem nem.) Férfiként keresek ápolt,kedves hölgyet párt! A szimpátia,és a közös akarat fontos hiszen csak úgy történnek meg a kellemes dolgok. Szeretek nudizni Délegyre járok rendszeresen,ha van hölgy,vagy pár aki kacérkodik a gondolattal szívesen segítek ebben is. Légy ápolt kedves ,én is az vagyok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék, képeim videóim vannak feltöltve!
Elég sok mindenre nyitott vagyok, első sorban pest megyéből, a déli régióból keresek.
Képes vagyok többször elélvezni, képeim videóim vannak.
Illetve szóba jöhet biszex alapon pár is.
Ha van kedved beszélgessünk.
További szép napot!
Szívesen ismerkednék, képeim videóim vannak feltöltve!
Elég sok mindenre nyitott vagyok, első sorban pest megyéből, a déli régióból keresek.
Képes vagyok többször elélvezni, képeim videóim vannak.
Illetve szóba jöhet biszex alapon pár is.
Ha van kedved beszélgessünk.
További szép napot!
Sziasztok!
Szegedi fiatal, sportos alkatú srác ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal(heteró alapon, vagy cuckoldra). Helyem sajnos nincs, de minden más téren nem okoznék csalódást
Szegedi fiatal, sportos alkatú srác ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal(heteró alapon, vagy cuckoldra). Helyem sajnos nincs, de minden más téren nem okoznék csalódást

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
sziasztok,hölgyet keresek kortol függetlenül szexre. Isaszegen.