Szombat délelőtt dombovár kaposvár környékén valaki? Helyem van

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
Nem független páros vagyunk, nem független párost keresünk Esztergom környékén

Kedden kb. 8-15h-ig is ráérek, úgy alakult. Hölgyet vagy párt keresek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 01. péntek 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 12:33
Törölt felhasználó (4723732)

Sziasztok! December 7-én este/éjjel kellemesen tölteném szabadidőmet egy hölggyel vagy párral. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott, nem független pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp, Érd és ezek környéke lesz könnyen megközelíthető számomra (autóval).
Hölgyek!
Egy randi ma belefér Budapesten? Nem kötelező semmi.
Beszélgetés üzenetben, személyes találkozó egy kávé mellett.
Aztán a többi csak rajtunk múlik, meg a kémián, akár egy nappal vagy egy héttel később is.
Csókjaim Hölgyek!
Egy randi ma belefér Budapesten? Nem kötelező semmi.
Beszélgetés üzenetben, személyes találkozó egy kávé mellett.
Aztán a többi csak rajtunk múlik, meg a kémián, akár egy nappal vagy egy héttel később is.
Csókjaim Hölgyek!

Sziasztok! December 7-én este/éjjel kellemesen tölteném szabadidőmet egy hölggyel vagy párral. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott, nem független pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp, Érd és ezek környéke lesz könnyen megközelíthető számomra (autóval).
Nem független hölgyeket keresek,kor alkat mindegy. Baranya,Tolna,Somogy
Szolnokon nőt keresek ma, aki szereti ha kényeztetik és szereti a láb erotikát.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Zalaegerszegen ma és holnap este 21 után orálisan kényeztetnék pasit. Hely adott.
Sziasztok!Holnap délutánra,estére keresek bi párt vagy pasit.Helyem van!Veszprém környéke.Uni/aktív legyél.

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Kaposvári nemfüggetlen pasiként keresek valakit aki Kaposváron szívesen látna magánál, szexre... diszkréten! Párok és hölgyek zaklatását várom!
Hölgyek,,ha nem tartod magad szepnek, szexinek, akkor is keress.
Neked is jár a szex!privire írj!
Hölgyek,,ha nem tartod magad szepnek, szexinek, akkor is keress.
Neked is jár a szex!privire írj!
Zalaegerszegen ma, szerdán, csütörtökön este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független pasiként keresek hölgyet most szombat vasárnap délutántól estig tartó szabadidő kellemes eltöltésére. Hely kellene, de Pest megyén belül és Bp-n is mobilis vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szia! Diszkrét hölgy partnerem keresem napközben!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Face-sitting céljából változatlanul keresem azt a (lehetőleg) fiatal lányt, akit sokáig nyalhatnék és aki képes így több orgazmust is elérni.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét (legjobb lenne izzadtan), a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét (legjobb lenne izzadtan), a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.