Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Pest és pestmegyében gondolkodok....
Sziasztok
Aktív vagy uni diszkrét pasit keresek tartós de laza kapcsolatra.
Ha létezel írj Salgótarján és környéke
Aktív vagy uni diszkrét pasit keresek tartós de laza kapcsolatra.
Ha létezel írj Salgótarján és környéke
Nem fuggetlenkent napkozbeni egyuttletre keresek Holgyet vagy part Budapesten 45 eves korig. Irjatok batran. Holnap delelott szivesen talalkoznek valakivel. Tapasztalatom van .
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
vasárnap estére keresek egy győri ötvenes-hatvanas hölgyet
Napkozben kalandozo lanyokka ismerkednek 45 eves korig. Alkalmi akar rendszeres szexualis egyuttletekre. Ha heves vad dugastol a lassu elnyujtott szexig mindenre nyitottan. Perverzebb Holgyek is orjanak batran!
Zalaegerszegen ma és holnap este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Sziasztok.
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Nem vagyok független ,nem baj ha te sem vagy az.
Irj
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Nem vagyok független ,nem baj ha te sem vagy az.
Irj
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok! Közös fotozashoz keresünk SPORTOS , megbízható diszkrét férfit
Nagyobb mérettel!
Akár ma este is!
Csak hetero írjon!
Szexuális fotózás lenne! De nem feltétlen szex!
30 év felett!
Nagyobb mérettel!
Akár ma este is!
Csak hetero írjon!
30 év felett!
Sziasztok! Közös fotozashoz keresünk SPORTOS , megbízható diszkrét férfit
Nagyobb mérettel!
Akár ma este is!
Csak hetero írjon!
30 év felett!
Nagyobb mérettel!
Akár ma este is!
Csak hetero írjon!
30 év felett!
Nem független pasiként leveleznék férjes nőkkel, párokkal tabumentesen mindkét fél határain belül. Ha szívesen megosztanád Velem a szexuális életed és szívesen meg is hallgatod másét. Ha szívesen olvasod, hogy milyen fantáziám lenne Veled vagy Veletek és te is megosztanád ezt, akkor írj/írjatok! Jó lenne, ha tartalmas és élvezetekkel teli levelezés lenne.
KT
KT
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Február 22-től 28-ig keresek lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek.
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Üzenet módosítása
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Üzenet módosítása
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék
Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok párok!
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Fiatalos 20-as éveiben járó srác ismerkedne hetero alapon. Álagos testalkat, utazni tudok. Privában írjatok!