Sziasztok! Adatlapom alapján ismerkednék

Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
Zalaegerszegen ma 14 és 21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
Zalaegerszegen most pasit kényeztetnék orálisan.
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Hali mindenkinek , olyan Bi vagy Heteró pasit keresek akit elhanyagolnak otthon vagy kevés a sex, vagy extra vágyai vannak és otthon nem tudja megélni , keress passzív meleg , átlagos férfi vagyok aki szereti az extrém dolgokat is
Zalaegerszegen csütörtöktől szombatig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem van hozzá. Privátban keress, köszi.
Most valaki? Hely ok Zuglo
Ápolt 60-as nem független nyalni szerető pasi hölgy partnerét keresi Budapesten,mobilos vagyok.
Korombeli szexualisan elhanyagolt férjet keresek méretes szerszámmal előnyben, az adatlapom alapján.

Sziasztok ,fiatalos 50 es 182/90 magas,barna értelmiségi pasi vagyok.Szexpartnert ( ket ) keresek.Párommal igen intenzív és tartalmas szexuális életet éltünk ( 3-as,4es,párcsere, stb.)azonban a változó kor miatt mind egészségileg,mind az érdeklődés elhalványulása okán ez már nem működik.Én azonban töretlen lelkesedéssel és diszkrécióval keresem szexbarátaimat.Kmét és környéke
Kaposvári nős pasiként diszkrét szexet keresek, lehetőleg közel. Hely kell. Privire írj! Hölgyek, párok!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Bpesten 60-as nem független ápolt pasi, hölgy partnerét keresi,kor alkat nem számít.
más is van pesten vastag farokkal aki állandóan kanos? Vagy csak nekem ilyen ez a nyár?
Ma d.u Kecskeméten keresem hölgy partnerem. Üzenetben keress ha létezel.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Zalaegerszegen este pasi akit lehetne szopni? Helyem lesz. Privátban írjatok! Köszönöm.
Érett nőt keresek a megyében-Pápán is...aki velem nyalatná a seggét is-hosszútávu kapcsolat...............
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.