Sziasztok!
Szombaton délelőtt budapesti puncit kényeztetnék a valós 23 cm-es cerkámmal!
Csak Budapest, csak heteró alapon!
Szombaton délelőtt budapesti puncit kényeztetnék a valós 23 cm-es cerkámmal!
Csak Budapest, csak heteró alapon!
Sziasztok! 17.-e szerdán Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
Monor-Albertirsa körzetében puncit nyalnák, kényeztetnék, cukold a férj mellett, enyhe bi, ma vagy holnap
Még mindig keresek egy hölgyet,Budapesten.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
Fehervaron vki
laza hokira szabadban?
Privizz....köszi
laza hokira szabadban?
Privizz....köszi
Sziasztok!
Nem kimondottan szex kapcsolatot keresek. Szívesen ismerkednék sportos,nudizást ,természetet kedvelő tagokkal..Eddig csak Dél1-re jártam,de Berényre is kíváncsi vagyok.
Nem kimondottan szex kapcsolatot keresek. Szívesen ismerkednék sportos,nudizást ,természetet kedvelő tagokkal..Eddig csak Dél1-re jártam,de Berényre is kíváncsi vagyok.
Sziasztok! Nem független, budapesti pasiként keresek hölgyet akár hosszabb távú, titkos, diszkrét kapcsolatra!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Keresem alkalmi páromat egy hölgy személyében, akivel péntek délutánonként le tudunk menni a Swinger For You nevű helyre (Budapest) és kellemes időt tölthetünk el. Nyitott vagyok fotózásra is, akár szabadban, akár máshol és megbeszélés alapján bármire kapható vagyok. Jelezzetek!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Elhanyagolt pasit cumiznék diszkréten Pécsen. Helyem van, dugható (is) vagyok.
Sziasztok!
Hosszútávú szexpartnerem keresem telt hölgy, vagy hölgytagú pár személyében. Hétköznap és olykor hétvégén kora esti órákban ráérő személyt keresek elsősorban.
Üdv
Vidka!
Hosszútávú szexpartnerem keresem telt hölgy, vagy hölgytagú pár személyében. Hétköznap és olykor hétvégén kora esti órákban ráérő személyt keresek elsősorban.
Üdv
Vidka!
Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
Zalaegerszegen ma, szerda, és csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Budapesti ápolt 60-as pasi hölgyet keres aki szereti ha alaposan ki nyalják a punciját.
Sziasztok..baranya megye Pécs hölgy?
Valaki éjszakára Ózdon vagy környékéröl?