Sziasztok!
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm
Sziasztok!
Hétfőre és keddre partnert keresek hölgy személyében egy mátrai kiruccanáshoz.
Hétfőre és keddre partnert keresek hölgy személyében egy mátrai kiruccanáshoz.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Dunaújváros-Érd vonalon van e olyan hölgy aki rövid autós találkozókat keres?
192/67 22 cm-es borotvált intimmel.
192/67 22 cm-es borotvált intimmel.
Sziasztok! Sopron és környékén keresek teljes diszkréción alapuló kapcsolatot szinpátia alapján!!!
Sziasztok
Diszkrét kapcsolatra keresek Debrecen és környékéről molett idősebb hölgyet. Ha érdekel írj privát üzenetben és ott mindenre válaszolok.
Diszkrét kapcsolatra keresek Debrecen és környékéről molett idősebb hölgyet. Ha érdekel írj privát üzenetben és ott mindenre válaszolok.
26 éves férfiként keresek hölgyet párt akivel eltölthetnénk egy kellemes estét párom távollétében. Hétvégén szabad vagyok és hellyel is rendelkezem Budapest XIII. Ker. A teljes diszkréció elvárt. Magamról, 195 centi és 90 kg, normál testalkattal rendelkezem intelligens humoros és nyitott vagyok mindenre. Szeretem a szex vadabb extrémebb formáit (Domináns vagyok)
Sziasztok!
Hétköznap, főleg délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelből. Elsősorban hölgyek és párok. Párokkal akár kizárólag hetero alapon, akár mindenki örömére. Max. diszkréció fontos.
Hétköznap, főleg délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelből. Elsősorban hölgyek és párok. Párokkal akár kizárólag hetero alapon, akár mindenki örömére. Max. diszkréció fontos.
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Pest megyében, Budapesten keresek 60 feletti hölgy ismeretségét , külcsönös diszkrécióval egymás örömére....
Szia !
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Kimondottan orális kényeztetésre keresek hölgyet!!!
Ma aktív potens férfit keresek egy kis kalandra,adok egy kis masszázst is a kalandhoz! Kecskeméten helyem van
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Autós orálra keresünk bi pasit Tata és környékéről!
Ma aktív potens férfit keresek egy kis kalandra,adok egy kis masszázst is a kalandhoz! Kecskeméten helyem van
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Veszprém környékén keresek párokat vagy bi pasit.
Ózdon kanos biszex partnert keresek ma estére.
Tetthely adott
Tetthely adott