Sziasztok
Szegeden keresek lányt, akivel kipróbálhatnék egy pár dolgot
Párhoz is szívesen csatlakozok, viszont a férfi taggal szigorúan passzív maradnék. 24 éves vagyok, privátban írjon aki benne lenne. Max. 30 éves korig keresek.

Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem !!
Strap-on szexhez keresek olyan Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt aki a felcsatolható műfarkára húzna egy análisan szűz pasit!Pároknál csakis Női aktivítás jöhet szóba!Szombathelyi 45.é. pasi vagyok!Búvóhelyem van.Csakis strap-on szex érdekel!!
Sziasztok!
augusztus 23,24,25. én lesz vitorlázás, ahol minden lehet, de semmi sem kötelező párok, lányok
András
augusztus 23,24,25. én lesz vitorlázás, ahol minden lehet, de semmi sem kötelező párok, lányok
András
Pároknak,aktus közben,nyalok,szopok. Ápolt,diszkrét pasi.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok. Kaposváron keresek olyan hölgyeket,
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.69 is izgatna.
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.69 is izgatna.
Nógrádban találtam valós diszkrét csajt. Irj ha érdekel.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok
Szeretnék adni és kapni!
Diszkrét,rendszeres kapcsolatot keresek…
Nem a korod és alkatod számít!
Szeretnék adni és kapni!
Diszkrét,rendszeres kapcsolatot keresek…
Nem a korod és alkatod számít!
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Kecskemét környékén Aktív férfit vagy párt keresek egy kis hancúrozásra,kis masszázst is kapsz!Kulturált helyem van!
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok Augustus 24.-e estére keresek Bp-i partnert vagy partnereket hölgy, csajszi , pár személyébe !!!
Ritkán van ilyen hangulatom...
Most csinos hölgy aki szeretné Nőnek érezni magát egy masszőr kezei alatt? Diszkréció, a higénia, a biztonság alap és viszont is elvárt!
A párod sem fog rád ismerni, de kettőnk közt marad, ha neked úgy fontos. Nincs kötelezőség a történetben, bármikor megállunk, ahol neked komfortos és jólesik!
Most csinos hölgy aki szeretné Nőnek érezni magát egy masszőr kezei alatt? Diszkréció, a higénia, a biztonság alap és viszont is elvárt!
A párod sem fog rád ismerni, de kettőnk közt marad, ha neked úgy fontos. Nincs kötelezőség a történetben, bármikor megállunk, ahol neked komfortos és jólesik!
Sziasztok!Ma este pár vagy bi pasi?Hely megoldható Zirc környékén.Olvass adatlapot!
Sziasztok :Ma csak aki vitorlázna , nagyon jó a szél révfülöpnél
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Jo reggelt.
Tejes diszkrécióval
Holnap azaz augusztus 20.
Éjszakai strandolás + fellépők a Tápiószentmártoni strandon.
Aki szeretne jöjjön bátran, hátha jól éreznénk magunkat.
Szép napot
Tejes diszkrécióval

Holnap azaz augusztus 20.
Éjszakai strandolás + fellépők a Tápiószentmártoni strandon.
Aki szeretne jöjjön bátran, hátha jól éreznénk magunkat.
Szép napot

Sziasztok!