Sziasztok! Engem érdekelne!
Sziasztok! Engem érdekelne!
Olyan aktív/bi srácokat keresek, akikkel ki tudunk egy 3-4 fős kis csapatot alakítani eszement dugó bulikhoz. 20-45 közötti pasikat keresünk.. hely megoldható bp belváros, napközben is. Dupla anál jeligére. Pussz…

Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek ma este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Helló! Fiatal,csinos,dekoratív barátnőm örömére keresünk HETERÓ párokat,vagy minimum 17cm átlag feletti kitartó pasit! A részleteket privátban! UI: Csak helyesen írni tudó,kommunikáló embereket keresünk! Kamu,hazug,ígérgetős,faszverős stb emberek KOCC! Úgyis kiderül hamar!! Levélben keress!
Ígéretes
(Ez egy válasz ati71 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nem független, elhanyagolt, fiatalos pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor keress meg.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha van kedved, írj Nekem.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.(autóban, szabadban, nálad…stb.)
Köszönöm hogy elolvastad.
T.
Nem független, elhanyagolt, fiatalos pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor keress meg.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha van kedved, írj Nekem.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.(autóban, szabadban, nálad…stb.)
Köszönöm hogy elolvastad.
T.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Szombaton cumiznék Debrecenben, diszkrét, ápolt, macis pasi vagyok.
Sziasztok ! Szolnoki nem molett nővel találkoznék akivel a szürke hétköznapokat sokkal izgalmasabban eltölthetnénk!
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Szombat estére/Vasárnapra keresek Lányt/Nőt vagy Hölgy tagú párt aki análisan felavatná a szűz hátsómat felcsatolhatóval.A Strapon szex élményt szeretném megélni amikor az ellenkező nem kiélné magát rajtam mikor a műfarkára húz és megkefél.Szeretném megtapasztalni az érzést mikor bennem lenne egy műfarok és ki be jár amint egy Hölgy ütemesen dug vele.
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Most szombat estére/éjjelre keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 11. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 21:29
Törölt felhasználó (4745934)

Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Sziasztok van itt nagy faszú roma férfi aki túl fűtött szexuális vágyakkal rendelkezik , ki dobja a farkát felszopom megdug a számba élvez és a többit a fantáziáját bízom szeretek minden jót akkor többest is
Mai napon Kecskemét környékén keresek aktív srácot egy orálra,de párokhoz is szívesen beszállnék mindkét fél részére.Akár masszázst is adok,helyem van!Szép napot!
Formás nyalható popós barátnőm keresek...........Veszprém vármegyéből......
Sziasztok
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek Olyan Csajt vagy Párt aki mackós alkatú férfi partnert keres!!! Szeptember 23 - tól Október 11. -ig leszek Csákvár. 100% heteró alapon keresek!
Várom leveled Gábor
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek Olyan Csajt vagy Párt aki mackós alkatú férfi partnert keres!!! Szeptember 23 - tól Október 11. -ig leszek Csákvár. 100% heteró alapon keresek!
Várom leveled Gábor

Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.