Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Hétközben délután alkalmankénti találkozóval keresem Szegedi vagy közvetlen közeli hölgypartnerem. Diszkréció, ápoltság adott és elvárt. Molet hölgyek se fogják vissza magukat! Kedvelem a nagyobb popsit melleket. Privátba írj!
Szeretőmmel keresünk ápolt férfit aki nem független,de hétköznap nappal ráér nem egy alkalomra,ha megvan a szimpátia. A hölgy ígényei:legyél Diszkrét ápolt egészséges vastag 5-6 vastag minimum hossz 17 cm szép formás farok,türelmes 40-55 év közti,túlsúlyos ne átlagos,sportos lehetsz. Előny ha szereted a hármas felállást,és van kis rutinod.Enyhe bi belefér! Pest Megye!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szívesen nézném...
Nekem se küldtétek
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok én szívessen meg néznem a vidiket
46 éves ápolt bi maci diszkrét partnert keres. Utazni tudok, fogadni nagyon ritkán. Mindenre nyitott vagyok, helyzettől függően.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Mai nap diszkrét férfiakat várok Kecskeméten egy orálra,lehet kölcsönös is de nem feltétel.Előtte ha szeretnél kapsz egy finom masszázst is! Helyem van!
Sziasztok! Nem függetlenként keresem titkos partnerem 20-50 közötti hölgy személyében...
Sziasztok! Irjatok, ott van minden az tk. adatlapomon. Lanyok, párok. Fiuk ne! Thx
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Jó napot, BP-en sportos srác 18/5 csupasz intimmel, partnert keres lazításhoz
Helyem van, a terv meztelük várlak ajtót nyitok te is levetkőzöl és nézünk ponrót és ami jólesik
Eközben nem beszélgetünk 1 szót se, elélvezünk felöltözöl és elmész.

Párok hölgy tagját Masszíroznám !! Mezőkövesd kőrnyéke!!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Szeretőt keresek Heves megyében