Két férfi csinos sub nőt keres.
Érzéki kényeztető masszázs Szabolcsban!
Diszkréten!
Helyem van!
Diszkréten!
Helyem van!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra. Helyem van.
Hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra. Helyem van.
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét?
Hely van éjszaka is.
Hely van éjszaka is.
Sziasztok!
Veszprém és környéke kizárólag.
Párként ,férfit és/vagy párt keresünk, minden lehetséges mókára.
Hellyel nem rendelkezünk, ahol fogadni is tudnánk, így a jelentkezőnek kell, hogy legyen.
50 alattiakat keresünk, csak férfi jelentkező esetén 17+-os méretet szeretne a hölgy.
Az együtt töltött időről, minden esetben saját részre videót készítünk, ez alapfeltétel, ez egy házibarátunkkal évek óta jól működik, de sajnos messzire költözik. Mi 40 közeliek vagyunk, Veszprém 30km-es körzetén belül utazunk, nagyon kedvező esetben Székesfehérvárra.
Fontos a diszkréció, tehát, ha nincs képküldés az első üzenet után.
A cuckold is izgalmas számunkra, csak férfi jelentkező esetén szóba jöhet, ha minden klappol.
Veszprém és környéke kizárólag.
Párként ,férfit és/vagy párt keresünk, minden lehetséges mókára.
Hellyel nem rendelkezünk, ahol fogadni is tudnánk, így a jelentkezőnek kell, hogy legyen.
50 alattiakat keresünk, csak férfi jelentkező esetén 17+-os méretet szeretne a hölgy.
Az együtt töltött időről, minden esetben saját részre videót készítünk, ez alapfeltétel, ez egy házibarátunkkal évek óta jól működik, de sajnos messzire költözik. Mi 40 közeliek vagyunk, Veszprém 30km-es körzetén belül utazunk, nagyon kedvező esetben Székesfehérvárra.
Fontos a diszkréció, tehát, ha nincs képküldés az első üzenet után.
A cuckold is izgalmas számunkra, csak férfi jelentkező esetén szóba jöhet, ha minden klappol.
Egész nap, éjjel is ok
(Ez egy válasz X üzenetére (tegnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:44
Törölt felhasználó (4807415)
VIP
Zalaegerszegen pasi akit lehetne szopni? Helyem adott. 45-ig keresek. Átlagos testalkatú pasit. Ma egész nap ráérek
Zalaegerszegen pasi akit lehetne szopni? Helyem adott. 45-ig keresek. Átlagos testalkatú pasit. Ma egész nap ráérek
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére, Tatabánya és környékén!
Csak diszkréten!
Csak diszkréten!
Sziasztok! Ma kb. 17-18h-tól éjszakába nyúlóan szex? 40 éves, nem független, igényes pasi vagyok, 18/4 intimmel, hölgyet, párt keresek Bp-n, hely kell.
Szombat este Szántód- Lelle- Simontornya térségébe intelligens páros, hármas vagy többes játékához csatlakoznék, egy érzéki olajos masszázzsal, hetero alapon.
(Telefon vagy viber egyszerűsíti a kapcsolatfelvételt és szóban gyorsabb tisztázni a részleteket!)
(Telefon vagy viber egyszerűsíti a kapcsolatfelvételt és szóban gyorsabb tisztázni a részleteket!)
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, független, kulturált és ápolt 63 éves férfi keres szexbarátnőt rendszeres találkozókra. Fogadni tudok.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Pénteken átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Szeretői státuszban lévő pár.Házas férfit keresünk,aki ápolt és diszkrét jó adottságokkal jóképű férfit hármas szexre nem egy alkalomra,kölcsönös diszkréció fontos! Napközben hétköznap. Fontos hogy a hölgy választ kit szeretne magában érezni. Enyhe bi nem akadály. szeretünk új dolgokat kipróbálni,de a fő cél a hölgy kényeztetése! Közös fotóink is vannak fent! Az oldat én a férfi kezelem,falhatalmazva a partnerkereséssel.
Sziasztok! Hölgyet, nőt keresek Nyíradonyban, vagy környékén alkalmi titkos kalandra, ma délutánra! (Kb 3 órától) este 9 ig. Diszkréció fontos! Érezzük jól magunkat.
Sziasztok! Mátészalkán most hölgy alkalmi titkos kalandra esetleg? Kb délig vagyok itt
Szia imádom ha orálisan vagyok kényeztetve viszonzás nélkül
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 01. vasárnap 20:47
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok !
estere keresnek unatkozo holgyet Budapesten!
helyem van de utazni is tudok!
estere keresnek unatkozo holgyet Budapesten!
helyem van de utazni is tudok!

Sigma76

Tussivadász
Alena K