Hello
Szekszárdon hölgy ma este nálam mindent is csinálni?
Írj privátba..
Szekszárdon hölgy ma este nálam mindent is csinálni?
Írj privátba..
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Masszírozás hölgyeknek diszkréten!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
Sziasztok!
Ma éjjelre keresek hölgyet. Esztergom környéke.
Ma éjjelre keresek hölgyet. Esztergom környéke.
Sziasztok! Holnap este a Velencei Tó környékén ismerkednék!
Sziasztok.
Házibarátot keresünk ma Kecskeméten.
Írj ha érdekel.
Házibarátot keresünk ma Kecskeméten.
Írj ha érdekel.
Hetero,és bi párt keresek!
Hello. Diszkrèt ismerkedès is ok.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok! Miskolcon vagy környékén valaki, aki ma nap közben találkozna? Keressetek nyugodtan!
Keresek és találkozni szeretnék bi házaspárral vagy párral akik szeretik a hárman párban szex kalandot mindenki mindenkivel
Jászság és környékén utazni tudok
Jászság és környékén utazni tudok
Szegedi vagy közvetlen közeli Hölgy vagy pár partnerem keresem alkalmi de hosszabb szexkapcsolatra, vagy szeretői kapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt. Én ápolt potens tartalmas szexet kedvelő férfi vagyok. Privát üzenetbe várom leveled.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok!
Diszkrét partnert keresek ma estére, de màs alkalomra is. Ha kell hozlak-viszlek. Helyem van.
Diszkrét partnert keresek ma estére, de màs alkalomra is. Ha kell hozlak-viszlek. Helyem van.
Sziasztok! BP IX keruletben diszkret szeretit keresek. Kivacsi hetero apukak elonyben
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba...
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba...
Sziasztok! Heves megyei férfikén , igy szeptember iskolakezdés elején , ráérő anyukákat keresek Eger és környékén .
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék.
Sziasztok titkos szeretömet keresem Szabolcsból kortól függetlenül Nyiregyi 50 éves fefri vagyok
Párokkal kalandoznék szabadban! Hölgyek is keressenek a kedvet kaptak!

Sigma76

omkara