Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Pasi előtt dugom a Nőjét! Mindenre nyitót Bp-i volt élsportoló srác! yakkari39@gmail.com
Hölgyet várunk szombat estére a párommal! izgatja a hármas,kipróbálná a lányos dolgokat.
írj privátban
írj privátban
Ma este Bp. Győr vonalon, szívesen felvennèk hölgyeket,urakat, kellemes megálló beiktatàsàval.
Vagy megállnèk hellyel rendelkező hölgyeknèl uraknàl.
kisdavid449@gmail.com
Vagy megállnèk hellyel rendelkező hölgyeknèl uraknàl.
kisdavid449@gmail.com
Salgótarján vagy a környéken...ha hölgy félrelépne...szólhatna..
Nős pasi vagyok, de szexben hanyagolt. kellemes mérettel, és nagy kényeztetni akarással.

németországból fiut lány keresek tartós ismeretség céljából minden megoldásérdekel
Szombat este demjéni strandon valaki?
Sziasztok!
Ma délután párhoz, hölgyhöz csatlakoznék Székesfehérvár és Mór környékén, utazás nem gond.
Ma délután párhoz, hölgyhöz csatlakoznék Székesfehérvár és Mór környékén, utazás nem gond.
Sziasztok, Soproni nagyon vékony lányt- hölgyet keresek tartós szex kapcsolatra. 45 vagyok feri196906@citromail.hu
Sziasztok Szeged és 100 km vonzáskörzetéből keresek hölgyet vagy párt érzéki normális szexuális együttlétre diszkrét higénikus ember vagyok nem hazudozok utazni tudok hely hotelbe megoldható irjatok az oldalamra szép napot
Hölgyeim- párok. Tibor vagyok, 36 éves, budapesti pasi. Valaki ma este egy közös élményre esetleg?
Ugyan nem láttam hölgyek bejegyzését, de hátha járnak ide páran vadászni...
Budapesti, 34 éves, 198cm magas, szőke, kék szemű pasi titkos kapcsolatát keresi hosszú távra egy NŐ személyében!
Budapesti, 34 éves, 198cm magas, szőke, kék szemű pasi titkos kapcsolatát keresi hosszú távra egy NŐ személyében!
Nógrád illetve Heves megyében keresek Hölgyet, esetleg párt. Nem egy éjszakás kalandra hajtok!!!
Fotóim 01.
Fotóim 02.
Fotóim 01.
Fotóim 02.
Sziasztok! Debrecenben lehetne kukkolni, nézni, Párokat, Lányokat, Hölgyeket szexközben, vagy maszturbálás közben? Írjatok nyugodtan mindenkinek válaszolok oké?

A valódi Sopronka http://nohref.hu/sl/kamus-budapest_sopron
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 06. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 06. csütörtök 18:31
Törölt felhasználó (923190)

Soproni 36 éves vékony,igényes,ápolt.átlagos diszkrét hetero srác orálisan kényeztetne fiúkat Sopronba!
Diszkréció nagyon fontos számomra!Bármire nyitott vagyok! Hívj ha komolyan gondolod 30/44-88-217 (Csak hivás)
Diszkréció nagyon fontos számomra!Bármire nyitott vagyok! Hívj ha komolyan gondolod 30/44-88-217 (Csak hivás)
Üdv! 22 éves egyetemista srác vagyok. 176 cm magas, 70 Kg, átlagos testalkat, széles váll, izmos (de nem szálkás) karok. Potens és változatosan nyitott szexuális kultúrám van, titkos és diszkrét kapcsolatra keresek hölgyet 18-50 év között, képet privátban tudok küldeni.
Budapesti unatkozó háziasszonyt cumiztatnék a kocsimba !
Leveleket privibe .
Leveleket privibe .
Belassult a számítógéped, laptopod, valami már nem úgy működik mint régen? Karbantartást vagy netán újratelepítést igényel, de nem értesz hozzá?
Ne keress tovább, itt a megoldás! Házhoz megyek, és rendbe rakom. Fizetségként pedig pénzt nem fogadok el, viszont egyéb dolgoknak örülnék. smile
Ha szükséged van a segítségemre és felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran privát üzenetet!
Ne keress tovább, itt a megoldás! Házhoz megyek, és rendbe rakom. Fizetségként pedig pénzt nem fogadok el, viszont egyéb dolgoknak örülnék. smile
Ha szükséged van a segítségemre és felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran privát üzenetet!
Hölgyem ! Budapesti független,
Megbízható diszkrét 50-es férfi vár
Kellemes, romantikus kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű,
kényeztető önzetlen odafigyeléssel.
69elefant@gmail.com
Megbízható diszkrét 50-es férfi vár
Kellemes, romantikus kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű,
kényeztető önzetlen odafigyeléssel.
69elefant@gmail.com
Extrémebb érdeklődési körű hölggyel, vagy biszex párral ismerkednék, Hajdú-Bihar, és Jásznagykun térségében!
Kor és alkat nem számít, a többi tulajdonság igen!
Tartós ismeretséget keresnék!
Helyem van, és a legtöbb megoldás érdekel!
Üziket privátban!
Kor és alkat nem számít, a többi tulajdonság igen!

Tartós ismeretséget keresnék!
Helyem van, és a legtöbb megoldás érdekel!
Üziket privátban!

Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile