Szabad ismerkedni veletek???
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 05. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 05. csütörtök 14:47
Törölt felhasználó (952441)

Igényes, intelligens, szexi, 40/50-es pár keres többes gabalyodáshoz, illetve meglévő többes bővítéséhez, izgalmas játékokhoz, az élvezetek fokozásához kulturált, igényes párokat, hölgyeket és férfiakat hosszabb távra. A hangsúly egyaránt az igényességen, az intelligencián és a játékokon van. Ez a szexualitás egy magasabb foka, ezért ha a "napi betevő szexet" keresed kérjük ne jelentkezz, rossz helyen kopogtatsz.
kizárólag oszirozsa130@gmail.com
Nyíregyen keresem titkos partnerem, idősebb hölgy személyében, vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék. Kezdők előnyben hawaii 40-es vékony pasi,
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com
Zuglói nős férfi keres popó / vagy / francia kedvelő hölgyet. Minden jó /!/ megoldás érdekel, mindenkinek válaszolok !! L. :>P
Budapesten csajhoz , párokhoz csatlakoznék !!
Nagy szerszám ,nagy játék ..
Nagy szerszám ,nagy játék ..
Hölgyet keresek Kecskemét környékéről! Akár támogatom is

Sziasztok nincs itt egy pâr vagy nô aki benne lenne egy fergeteges ejszakai hancurozâsba? Bp.és kornyeken.....
Szia sziasztok Szegeden és környékén keresek hölgyeket párokat a hölgy örömére legyekakár nőnapi ajándék megbizható diszkrét higénikus vagyok képet imél cimre tudok küldeni keres irj
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
Sziasztok!
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó (nincs ideálom vagy megfog valami vagy nem) az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó (nincs ideálom vagy megfog valami vagy nem) az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Igényes, intelligens, szexi, 40/50-es pár keres többes gabalyodáshoz, illetve meglévő többes bővítéséhez, izgalmas játékokhoz, az élvezetek fokozásához kulturált, igényes párokat, hölgyeket és férfiakat hosszabb távra. A hangsúly egyaránt az igényességen, az intelligencián és a játékokon van. Ez a szexualitás egy magasabb foka, ezért ha a "napi betevő szexet" keresed kérjük ne jelentkezz, rossz helyen kopogtatsz.
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex 40-es Bp.-i sportoló srác!yakkari39@gmail.com 20/3790-262
Hajdúbiharban keresek női partnert

Napközbeni titkos találkákra keresek hölgyet vagy fiatalabb lányt. esetleg párok is szóba jöhetnek.
Én igényes 35/195/95kg,sportos pasi vagyok jó mérettel.. wink Bi kizárva.
Én igényes 35/195/95kg,sportos pasi vagyok jó mérettel.. wink Bi kizárva.
sziasztok, 24 éves helyes, kedves pasi vagyok Hatvanból, párral lánnyal ismerkednék, utazni tudok, privibe írj

26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Sziasztok. Soproni hölgyet-párt keresnék mindenki örömére napközbeni együttlétekre, 45 éves pasi vagyok.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Olyan nőt keresek aki mindenre nyitott a szex terén! Ha lehet akkor Kaposvárról! A részleteket e-mailben! abc1995@gmail.hu
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre. Magamról bővebben az adatlapomon.
Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre. Magamról bővebben az adatlapomon.
Hölgyet keresek játszótársnak, Budapesten.
Korrekt megbízható férfiként. Szeretkezzünk.....
Benne lennél? - mert én benned .......!
69elefant@gmail.com
Korrekt megbízható férfiként. Szeretkezzünk.....
Benne lennél? - mert én benned .......!
69elefant@gmail.com