Pécsett napközben orálisan kényeztetnék hölgyeket.Hosszan tartó érzéki kényeztetést szeretnél?Tőlem megkaphatod.Ápolt,átlagos pasi vagyok.
Hölgyet keresünk kísérőnek(kötelezettség nélkül), aki velünk tartani most szombaton(11.07.-én) Swinger klubba.Mi Tatabányáról megyünk 3an. Részletek privátban vagy a adatlapunkon szereplő telefonszámon.
Sziasztok. Sopron-Bük környékén keresek otthon elhanyagolt hölgyeket asszonyokat. Jelszó: szeresd a szexet!!
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
http://www.startapro.hu/hirdetes/tarskereso-alkalmi_szexpartne- r_kereses_18-ferfi_no_szexpartnert/holgyeket_fiatal_lanyokat_i- dosebb_elhanyagolt_holgyeket_hetero_parokat/xi_kerulet/3524874
Sziasztok!
Köv. péntek estére keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 farkam van, 2-3 menettől érzi igazán jól magát
Köv. péntek estére keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 farkam van, 2-3 menettől érzi igazán jól magát

Nyíregyházi hölgyet keresek titkos kapcsolatra.
Lányt keresek, tartalmas szeretkezésre kölcsönös örömszerzésre.
Én Ápolt korrekt, diszkrét, független Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok. Borsodban keresek diszkrét partnert. Írj ha létezel.....
Lányt keresek, tartalmas szeretkezésre kölcsönös örömszerzésre.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Idősebb nőket kényeztetnék.
Sziasztok! Csepelen ma délutántól kezdődő szexpartyhoz keresünk fiú partnert illetve párokat. Olvassátok el az adatlapunkat! Peti - Zita
Sziasztok!
Nov. 2 vagy 3 -ra bukkake szexpartit szervezek egy kedves hölgy partnerem kérését teljesítve Komárom mellett lévő diszkrét helyszínen. Ha szeretnél benne részt venni és izgat milyen lehet többed magaddal egy igazán gyönyörű fiatal lány arcára, szájába ,mellére élvezni, kérlek jelentkezz privát üzenetben a részletek átbeszélése végett!
Nov. 2 vagy 3 -ra bukkake szexpartit szervezek egy kedves hölgy partnerem kérését teljesítve Komárom mellett lévő diszkrét helyszínen. Ha szeretnél benne részt venni és izgat milyen lehet többed magaddal egy igazán gyönyörű fiatal lány arcára, szájába ,mellére élvezni, kérlek jelentkezz privát üzenetben a részletek átbeszélése végett!
Lányok !
Korrekt ápolt Bp-i férfira vágysz ?
69elefant@gmail.com
rendezett körülmények ...
Korrekt ápolt Bp-i férfira vágysz ?
69elefant@gmail.com
rendezett körülmények ...
Pécsett napközben orálisan kényeztetnék hölgyeket.Hosszan tartó érzéki kényeztetést szeretnél?Tőlem megkaphatod.Ápolt,átlagos pasi vagyok.
Igényes,ápolt baranyai párokhoz csatlakoznék mindenki örömére,vagy a férfi párt a hölgy előtt kényeztetném.
30-as éveiben járó. valóban jóképű, vállalható és igényes cégvezető keresi diszkrét partnerét egy dekoratív, nyitott hölgy személyében. Egy hölgyet keresek, nem csak szexre, de akár utazásra, vacsorákra vagy bármilyen közös programokra. Amennyiiben belefér az életedbe heti pár találkozó és összekötnéd a kellemest a hasznossal akkor a legjobb helyen jársz. Fényképpel és telefonszámmal ellátott leveleket várok. Maximális diszkréciót garantálok
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék. Tibor vagyok, 37 éves, budapesti pasi.

Sziasztok . Én Ausztriában dolgozok ,de november 10-26 között magyarba leszek szabin. Ehhez keresek párokat ,egyedülálló hölgyet .Akivel jól érezhetem magam . Teljesen HETERÓ alapon .Utazni tudok ,nem akadály .
Üdv Isti
Üdv Isti
Bi pár férfi tagját kényeztetném a párja elött, esetleg közben a párja meg engem kényeztetne.
De minden jó felállás szóba jöhet, akár kocsiban is megfelel.
Ill. szóló hölgy aki orálisan elrendez, támogatásért cserébe
nyeletke@gmail.com
De minden jó felállás szóba jöhet, akár kocsiban is megfelel.
Ill. szóló hölgy aki orálisan elrendez, támogatásért cserébe
nyeletke@gmail.com