Budapesti és környékbeli hölgyeket, párokat keresek kellemes időtöltésre.
Elhanyagolt nő titkos baratja lennek
Sziasztok!
Elhanyagolt hölgy szinpátián alapulo diszkrét szeretője lennék. Napközbeni szabadidővel rendelkező aktiv fiatalos pasi vagyok. Budapest, Pest és Komárom-E megye. Hely ok.
Elhanyagolt hölgy szinpátián alapulo diszkrét szeretője lennék. Napközbeni szabadidővel rendelkező aktiv fiatalos pasi vagyok. Budapest, Pest és Komárom-E megye. Hely ok.
Sziasztok! Cegléden és környékén hölgyet, párt keresek.
Szia dugnek
sexisen husis vagy vékony (szőrtelen intimü de ez nem nagyon fontos)
nőt keresek tartos laza sexkapcsra Bp 3ker -Szentenre kőrnytékén,emailt a wernelek,teli.mindig@gmail,com várok .hogy minnél előbb talizhassunk
nőt keresek tartos laza sexkapcsra Bp 3ker -Szentenre kőrnytékén,emailt a wernelek,teli.mindig@gmail,com várok .hogy minnél előbb talizhassunk
Vác környékén csatlakoznék
Budapesti elhanyagolt nő titkos szeretője lennék !!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este szívesen csatlakoznék párhoz!

Sportos alkatú helyes srác szívesen lenne egy pár házibarátja.
Elhanyagolt háziasszonyok titkos szeretője is lennék.
Elhanyagolt háziasszonyok titkos szeretője is lennék.
ma éjszaka szívesen nézném egy pár szeretkezését.... diszkréten !!!
Sziasztok!
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i pasi vagyok 18/4 farokkal.
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i pasi vagyok 18/4 farokkal.
Sziasztok. Szombat délelőttre keresem Nő és Pár személyében partnereimet.
Utazni tudok. Csak legyen kihez. Borsodban. Telefon számot kérnék.
Privátban várom a levelet.
Utazni tudok. Csak legyen kihez. Borsodban. Telefon számot kérnék.
Privátban várom a levelet.
holnap éjszaka szívesen nézném egy pár szeretkezését.... diszkréten !!!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este szívesen csatlakoznék párhoz!

sziasztok! Ma délután üzleti okokból Budapesten vagyok és 13 - 16 óra között keresek lányt, asszonyt, párt. Igényes 190/90 35 éves férfi.
ma-holnap éjszaka szívesen nézném egy pár szeretkezését.... diszkréten !!!
Sziasztok! Cegléden és környékén keresek hölgyeket, párokat kellemes kikapcsolódásra. Jelentkezni privátban.
Sziastok!
Kellemes ápolt hölgyet keresek napközbeni diszkrét szeretkezésre. 168 71 49 éves aktiv kulturált pasi vagyok. Budapest, Pest és Komárom-E megye. Esztergomban bùvóhelyem van.
Kellemes ápolt hölgyet keresek napközbeni diszkrét szeretkezésre. 168 71 49 éves aktiv kulturált pasi vagyok. Budapest, Pest és Komárom-E megye. Esztergomban bùvóhelyem van.
Sziasztok ! Lányt hölgyet keresek minden jóra 25-46 év között , Pest megye Vác és környéke , én 172cm 46év 72kg barna haj szem átlagos alkat , lehetsz telt is , hely jó lenne ! lendrodi20@gmail.com