Nem független pasi vagyok! Hölgyet keresek, többit privátban
Sziasztok. Egy alig használt anyukát keres egy alig használt apuka hancúrozásra Bük - Sopron környékén
Sziasztok!Pervi,nyitott gondolkodású lányt,hölgyet,anyukát,kismamát,nagymamát keresek bpestről.
Sziasztok!
25 éves mackós srác vagyok. Szívesen összejönnék egy idősebb hölggyel, aki esetleg taníthat 1-2 új dolgot. Fejérmegyében tudok mozogni, helyem sajnos nincs. Idősebb párokhoz is szívesen csatlakoznék szigorúan csak a hölgy örömére ! Érettségizett értelmes vagyok kicsi és normál közötti mérettel. Nem vagyok független így meglehet hogy az időpont egyeztetés több időbe telhet.
Puszi a hölgyeknek oda, ahova akarják!
25 éves mackós srác vagyok. Szívesen összejönnék egy idősebb hölggyel, aki esetleg taníthat 1-2 új dolgot. Fejérmegyében tudok mozogni, helyem sajnos nincs. Idősebb párokhoz is szívesen csatlakoznék szigorúan csak a hölgy örömére ! Érettségizett értelmes vagyok kicsi és normál közötti mérettel. Nem vagyok független így meglehet hogy az időpont egyeztetés több időbe telhet.
Puszi a hölgyeknek oda, ahova akarják!
hali péntekre keresek aktiv pasit bn en
Pénteken estére szívesen ismerkednénk a budaörsi Tik-Tak klubban 20-30-40-es párokkal, lányokkal. Vagy akár nálatok! Érdeklődést privátba kérünk!
Nagyatád Nagykanizsa és környékéről keresek elhanyagolt kiéhezett nőt rendszeres tartalmas szexre.
Sziasztok. Esetleg nincs Szeged környèki pár vagy csajszi aki szexelne vel egy elhagyatott kilátoban??
Szia szivesen dugnalak
Sziasztok , Lányt hölgyet keresek minden jóra Pest megye és Vác környéke én 46év 172cm 73kg barna haj szem . telt is lehetsz , hely jó lenne . lendrodi20@gmail.com
Nagykanizsa és környékéről keresek nőt,titkos együttlétekhez.
Sziasztok!
Miskolc és környékén szombat napközbeni lehetőséggel keresnék lányt, hölgyet asszonyt, kölcsönös örömszerzésre, kellemes szexre vagy vad szexcsatára.
Privátban...
Miskolc és környékén szombat napközbeni lehetőséggel keresnék lányt, hölgyet asszonyt, kölcsönös örömszerzésre, kellemes szexre vagy vad szexcsatára.
Privátban...
Sziasztok. Orál szexet kedvelő hölgyet keresek Sopron és környékén, imádom a nedves puncit nyalni. SOS.
Magára is igényes,idős Urat keresek,aki wellnessezne egy unatkozó,cserfes háziasszonnyal. Imádom az erotikus masszázst! A múzeumokat, kirándulásokat, hajózást!
Sziasztok Mindenkinek!
36 é. sportos bp.-i pasi, elhanyagolt feleség ,hölgy társáságát keresem.
Csók Z.
36 é. sportos bp.-i pasi, elhanyagolt feleség ,hölgy társáságát keresem.
Csók Z.
Hello!hölgy/pár társaságát keresem... kérlek belső üzenetet küldj...

Sziasztok. Egy alig használt anyukát keres egy alig használt apuka hancúrozásra Bük - Sopron környékén. S.O.S!!
Sziasztok.
Debrecenből valaki?
Természetesen hölgyek...
Debrecenből valaki?

35 éves nagyfarkú srác, lányok játékszere lenne!