Sziasztok, estére ötlet? Nekem lenne!! Nálam mindíg szabad a kecó
Sehol senki?

Sziasztok pest megye déli részén szivesen lennék elhanyagolt lányok felségek asszonyok diszkrét titkos parnere napközben is rá érek
Üdv mindenkinek! Újra keresek, csak pasikat párokat és nőket nem. Csak fiatal sportos srácokat méretes fasszal, ne legyen rövid és vagy vékony. A 22 éves 21cm-es volt szeretőm akarom pótolni. 25 felett 19cm alatt ne írj. Házas vagyok csak szexre keresek.
Sziasztok! Tudom, nagyon kevés rá az esély, de keresem azt a kedves párt, akivel ma délelőtt a Lupa-tavon találkoztam. A hölgy sötét, középhosszú hajú, szintén sötét színű, tangás fürdőruhában volt, míg párja világosabb színű úszónadrágot hordott. C betűvel kezdődő gépkocsival voltatok...
Ha esetleg magatokra ismertek, kérlek írjatok privátban, nagyon szívesen felveszem Veletek a kapcsolatot!
Üdv!!
Ha esetleg magatokra ismertek, kérlek írjatok privátban, nagyon szívesen felveszem Veletek a kapcsolatot!

titkos szexet keresek. Izmos magad pasi vagyok.
prsynt@gmail.com
prsynt@gmail.com
Szia ! Budapesten nőnek titkos házi barátja lehetnék . Ha tetszik az adatlapom akkor megtalálsz
Hello,Baja és környéki megbízható,csinos hölgyet keresek hosszú távra
Sziasztok! Fiatal pár keres julius-augusztus felé harmadiknak férfit ! Sportos , magas , szőke vagy barna hajú , 25éves korig , helyes , nagy mérettel és komoly hozzáállásal ! Fényképes jelentkezés a farkaslaszlo51@citromail.hu címen , minden előtt ismerkedés!

Sziasztok Sárospataki 30éves sportos alkatú fiú
Keresek lányt . párt.
Keresek lányt . párt.
Bük környékén keresek lányt-asszonyt -párt 18-60-ig csak szexre. Egy normális ápolt pasi vagyok.
Sziasztok.Titkos találkozásokra keresnék egy nőt,Zala megyéből.
Hello!Bp-n hölgy/pár társaságát keresem...priviben keress...
Sziasztok
Miskolcon csatlakoznek parokhoz akar csak kukkolasra is
Pentekig vagyok
Miskolcon csatlakoznek parokhoz akar csak kukkolasra is
Pentekig vagyok
Ennyire nincs egy elhanyagolt anyuka vagy feleség sem? Vagy csak nem mernek írni ide?
Sziasztok
Holnapra (7.-én) napközben keresek főleg Nőt de lehet pár ishagyd,hogy kényeztesselek vagy ha úgy kivánnád lehet keményen is! De a lényeg a sok-sok Gyönyör!!
Sziasztok

Holnapra (7.-én) napközben keresek főleg Nőt de lehet pár ishagyd,hogy kényeztesselek vagy ha úgy kivánnád lehet keményen is! De a lényeg a sok-sok Gyönyör!!
Sziasztok
Sziasztok! hölgyet,párt keresek !25 éves Bpi vagyok!
Sziasztok! 36 éves pasi vagyok. Ma Bp - Zalaegerszeg útvonalra és vissza keresek hölgy utitársat, vagy meglátogatnálak ezen az útvonalon. Üzenetben jelentkezz.
Sziasztok!
Ápolt, nem független bi pasi vagyok!
Titkos vágyaimhoz keresek párokat (mindkét fél örömére akár), lányokat, pasikat!
Utazni tudok, néha helyem is van!
Imádom a nyalakodást, a szexi fehérneműket és a harisnyákat!
Kérésre be is öltözöm!
Igyekszem minden kérésnek eleget tenni!
Baranya megye, Pécs és környéke!
Gábor
Ápolt, nem független bi pasi vagyok!
Titkos vágyaimhoz keresek párokat (mindkét fél örömére akár), lányokat, pasikat!
Utazni tudok, néha helyem is van!
Imádom a nyalakodást, a szexi fehérneműket és a harisnyákat!
Kérésre be is öltözöm!
Igyekszem minden kérésnek eleget tenni!
Baranya megye, Pécs és környéke!
Gábor
Hello!Bp-n hölgy vagy pár társaságát keresem...