Sziasztok!
Fehérváron,vagy a környékén ismerkednék délutáni szabadidövel!
No szolo pasik!
Attila
Fehérváron,vagy a környékén ismerkednék délutáni szabadidövel!
No szolo pasik!
Attila
Jövő hét péntek éjjelre(2016.10.07) keresek Budapesten duci hölgyet
Hol vagytok lányok, fiúk, párok????? Szeretkezni akarunk veletek és minden perverziót átélvezni egymás örömére. Kedden egész nap Bükfürdőn leszünk. Múlt héten is jelentkeztünk, de nem jött senki. Ismerkedni százan is szeretnének, de mikor valóban szeretkezni kellene már gond van. Ennyi kamus van itt??? Bizonyítsatok, mi készen állunk. Puszilunk benneteket.

Szia !
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
üdv: balu
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
kis farok,nagy élvezet!!!! érdekel?
Sziasztok. Ma délelőtt ráèrő hölgy vagy pár?? Helyem van igényes tiszta pasi
Szia! Èn szívesen megismerkednék veled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 02. péntek 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 02. péntek 14:48
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék,korban és alkatban is hozzám illő,értelmes,fantáziadús emberekkel.
Nem kapkodok,nem sietek sehova.
Szívesen ismerkednék,korban és alkatban is hozzám illő,értelmes,fantáziadús emberekkel.
Nem kapkodok,nem sietek sehova.
Szia !
Sziasztok.Szombat estére 10.01 Szexpartnert keresek.Dohányzóm helyem sajnos nincs.

Normális,gyengèd pasiként keresek hölgyeket,párokat.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Napközben párhoz szívesen beszállnék. Enyhe ffi bi érdekel, bár sosem próbáltam. Szimpatikus pár esetén nyitott vagyok új dolgok tapasztalására.
Sziasztok smile hangulatjel
50 es pasi vagyok......09.26-tól 4 napig Bács Kiskunban leszek...keresek értelmes, igényes barátnőt, kellemes időtöltésre, mindenki örömére....kölcsönös szimpátia alapján !
Ha esetleg "anyagi segítség" szükséges, az megoldható. Ha érdekel írj privit lécci.

Ha esetleg "anyagi segítség" szükséges, az megoldható. Ha érdekel írj privit lécci.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
24 èves nagyfarkú sràc keres olyan hölgyeket akik ráèrnek kènyeztetni míg a kezem gipszbe. Tàppénzenvagyok ìgy délelött is ràèrek!privátba ìrj!
Szia !
Sziasztok! Nógrád megyében igényes partnert keresek!
átlagos pasi vagyok, viszont a farkam kisebb! Ha felkeltettem figyelmed, írj!
Jászberény környékén szeretőt keresek hölgy személyében.
Priviben várom a jelentkezőket
Priviben várom a jelentkezőket