Szia ! Budapesten a hétvégén hölgyet kényeztetnék ! Csak aki a nagyot szereti az írjon ....
Sziasztok, én egy átlagos testalkatú ( nincs rajtam felesleg de nem is vagyok izmos) , 20-as évei közepén járó pesti srác vagyok és szivesen kipróbálnam a swinger illetve a többes gabalyodast wink ha esetleg tudtok ajánlani valami jó helyet vagy esetleg lenne egy társaság/pár akikhez lehetne csatlakozni akkor szívesen fogadom az üzeneteket.
Ha fel keltettem az érdeklődést akkor nézzétek meg a képeimet is smile
Ui. : inteligens, kulturált és nem utolsó sorban nem kamus srác vagyok. Én valóban ki akarom próbálni nem csak beszélni róla.
Ha fel keltettem az érdeklődést akkor nézzétek meg a képeimet is smile
Ui. : inteligens, kulturált és nem utolsó sorban nem kamus srác vagyok. Én valóban ki akarom próbálni nem csak beszélni róla.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!

Itt vagyok,megtaláltál !!
Diszkrét utazni tudok bi srác, titkos szexpartnerét keresi, Ajka-Pápa-Cell-Győr 20 km-es körzetében. Írj, és találkozzunk, ha szimpik vagyunk egymásnak.
kis farok,nagy élvezet!!!! érdekel?
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt.
Budapesti hölgyet keresek alkalmi kalandra ma
többit privátba

Budapesti hölgyet keresek alkalmi kaladnra ma
többit privátban

Sziasztok hölgyek.Soproni elhanyagolt hölgyekkel anyukákkal ismerkednék.Ápolt jó kedélyű normális srác vagyok.06-30-4735560.
Akali kempingben sátorban valaki 0-24-ig még két nap kt éjszaka kor nem számit de csak lányok illetve asszonyok kívánságát tudom nyelvesiteni
Üdv Mindenkinek! Péntek vagy szombat estére keresem hölgy társaságát Szombathelyen vagy környékén az este kellemes eltöltésére.
Kecskeméti nővel párral ismerkednék
Sziasztok! Péntek estére keresek társaságot. Helyem van a XI. kerületben.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral ismerkednék!

Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral ismerkednék!

Sziasztok ! Azt megértem ,hogy kevés az olyan nő aki ekkora cerkába bele ülne mint ami nekem van ,de hogy még kézzel vagy szájjal se mernek vele játszani !?!?
Sziasztok Lányt hölgyet keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok ,én 46 év pasi .
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt.