Helló ! Budapesten nőt kényeztetnék ! Nagy szerszám ,nagy élvezet
ma délelőttre pasi szegeden ??? mi pár vagyunk komolyan keresünk
Nem független, de,, kicsit elhanyagolt "jó megjelenésű, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke!
Nem független, de,, kicsit elhanyagolt "jó megjelenésű, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke!

Sziasztok , Lány hölgyet keresek minden jóra nem független 47 év vagyok Pest Megye Vác és környéke utazni tudok ! lendrodi20@gail.com
Sziasztok! Nőt keresek aki vagy sexpartnert keres vagy szeretőt! Autóm van mobilis vagyok! Fotók adatlapomon.Üzit vàrok cupp!
szép napot. keresnék fejér megyéből vagy a környékről nőket,párokat. Nyitott vagyok sokmindenre,érdekel sokminden pervi dolgok is.
sziasztok ! nem ma estére i sexre vágyó normális értelmes fiatal nem dohányos adatlappal rendelkező férfit keresek szeretőnek minőségi együttlétekhez . és nem feledhető kalandoz . képgyüjtőgetők . éretlenek és túl érettek kíméljenek . merj találkozni . minden további csak szimpátia esetén . légy mobilis és helyem van .
Sziasztok!
Mai nap (vasárnap) keresnék női partnert/párt Budapesten, illetve környékén.
Ápolt, 23éves Hetero, egyetemista srác vagyok, sportos, de kissé vékony, 182cm 73kg, 16cm intim mérettel.
Jelenleg párkapcsolatban élek, de a partneremmel nem kivitelezhetők a dolgok, amik mozgatják a fantáziámat.
Autóm van, mindenről beszélhetünk.
Mai nap (vasárnap) keresnék női partnert/párt Budapesten, illetve környékén.
Ápolt, 23éves Hetero, egyetemista srác vagyok, sportos, de kissé vékony, 182cm 73kg, 16cm intim mérettel.
Jelenleg párkapcsolatban élek, de a partneremmel nem kivitelezhetők a dolgok, amik mozgatják a fantáziámat.
Autóm van, mindenről beszélhetünk.
Sziasztok!
27-28. ára (még pontosítunk) keresem partnerem (férfi, nő, pár személyében) akivel bi vágyaimat kipróbálhatok (egész estés hellyel rendelkezőt) Győr és környékén
27-28. ára (még pontosítunk) keresem partnerem (férfi, nő, pár személyében) akivel bi vágyaimat kipróbálhatok (egész estés hellyel rendelkezőt) Győr és környékén
Sziasztok!
Keresek egy diszkrét nőt hosszútávra, akivel jól érezhetjük egymást . Ha fel keltettem érdeklődésedet, akkor írj PRIVÁTBAN!!! Helyem van.
Üdv
Zoli

Keresek egy diszkrét nőt hosszútávra, akivel jól érezhetjük egymást . Ha fel keltettem érdeklődésedet, akkor írj PRIVÁTBAN!!! Helyem van.
Üdv
Zoli
Sziasztok. Oktober 13-án egész 16-ig Poroszlon leszek szeretnék megismerni egy olyan hölgyet aki velem toltene kellemes hétvégett ...
Sziasztok. Oktober 13-án egész 16-ig Poroszlon leszek szeretnék megismerni egy olyan hölgyet aki velem toltene kellemes hétvégett ...
csinos anyuka aki fiatal szeretöt keres?levelet.
Sziasztok!
Tartós kapcsolatban élek, de hajt a kíváncsiság...
Ma kora estére (szombat) keresnék nő partnert. Budapesten, illetve környékén.
22éves, 182cm, 73kg, sportos, 16/5,5cm pénisz méret.
Autóm van, minden megoldott.
Tartós kapcsolatban élek, de hajt a kíváncsiság...
Ma kora estére (szombat) keresnék nő partnert. Budapesten, illetve környékén.
22éves, 182cm, 73kg, sportos, 16/5,5cm pénisz méret.
Autóm van, minden megoldott.
sziasztok.39 éves egyedülálló ,Budapesti pasi vagyok.hosszú távra keresem kedves szenvedélyes barátnőm.Helyem van.
Sziasztok! Ismerkednék párokkal házaspárokkal elhanyagolt feleségek hölgyek? Üzenetet várok Szekszárd és környéke.