Hello csajok, hölgyek, asszonyok!
Kinek van kedve huncutkodni Zalaegerszegen, vagy környékén?
Kinek van kedve huncutkodni Zalaegerszegen, vagy környékén?

Sziasztok , lányt nőt keresek minden jóra Pest megye és Vác és környéke utazni tudok , lehetsz telt duci is , én 47év 73kg 172cm barna haj szem átlagos alkat . lendrodi20@gmail.com
Sziasztok.29. Szombat estére keresek Bp.i szexpartnert hölgy vagy pár személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs
Szia ! Ha esetleg vannak még itt valós nők !! Esetleg egy nagy méretű pasit is keresne , akkor írjon bátran !!!
,Nem független" ,de Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke
Érdi független férfi vagyok, hölgyet keresek. Hely, diszkréció adott. Ha gondolod írj!
Független srackent ismerkednék hölggyel ha erdekellek irj
Sziasztok, Hölgy-pár partnereket keresek...
Szia ! Ha esetleg vannak még itt valós nők !! Esetleg egy nagy méretű pasit is keresne , akkor írjon bátran !!!
Van unatkozó Soproni hölgy aki szeretne játszadozni? feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, sportos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
,Nem független" ,de Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke
Hölgyeim Bük-Sopron környékén ki vállalna egy kis kézimunkát?? Akár a párja elött is kiverhetné nekem. Cserébe egy kis nyalakodást vállalok. feri196906@citromail.hu
,,Nem független" ,de Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke!
csak találkozni nem mersz
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 22. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 22. szombat 13:41

Törölt felhasználó (1401482)

KERESEK !!kizárólag TŐLEM FIATALABB PEST MEGYEI HETERÓ FÉRFIT . NE DOHÁNYOZZON LEGYEN ADATLAPJA . LEGYEN MOBILIS , NORMÁLIS ÉRTELMI ÉS ÉRZELMI SZINTJE . EGY ÉJSZAKÁS KALANDOR NEM ÉRDEKEL SZERETŐT KERESEK MINŐSÉGI EGYÜTTLÉTEKHEZ . KÉPCSERE VIBEREN . TALI UTÁNA . CSAK AZ RJON AKI TETTRE KÉSZ.
KERESEK !!kizárólag TŐLEM FIATALABB PEST MEGYEI HETERÓ FÉRFIT . NE DOHÁNYOZZON LEGYEN ADATLAPJA . LEGYEN MOBILIS , NORMÁLIS ÉRTELMI ÉS ÉRZELMI SZINTJE . EGY ÉJSZAKÁS KALANDOR NEM ÉRDEKEL SZERETŐT KERESEK MINŐSÉGI EGYÜTTLÉTEKHEZ . KÉPCSERE VIBEREN . TALI UTÁNA . CSAK AZ RJON AKI TETTRE KÉSZ.
Intelligens, higiénikus , diszkrét párral vagy nem független hölggyel ismerkednék
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!

Keresek olyan párt, hölgyet, esetleg pasit, aki előtt maszturbálhatnék. Ha esetleg más is lesz belőle, én nem bánom!
Várom jelentkezésetek privátban! Kukkolnék is szívesen párokat! Beszállás nem feltétel, némi hozzájárulás nem akadály.

Sziasztok ma nappalra keresek szexpartnert
csajok esetleg párt
))