Fiatalos, sportos 187/90/20 nem független férfiként keresem hasonlóan elhanyagolt hölgypartnerem 30-45 évesig napközbeni együttlétre. Diszkréció, igényesség és ápoltság kiemelkedően fontos. Várom leveled a seximado73@freemail.hu mail címre.
Sziasztok!
36 éves pasiként keresem hölgy partnerem hossszab távra, klub látogatás
valamint közös kapcsolat Céljából.
Várom a jelentkezésed zoltan103@citromail.hu
Pussz a Zoli
36 éves pasiként keresem hölgy partnerem hossszab távra, klub látogatás
valamint közös kapcsolat Céljából.
Várom a jelentkezésed zoltan103@citromail.hu
Pussz a Zoli
Üdv!
Győri nem független,de sokszor magányos pasi vagyok,keresem hozzám hasonló hölgyek jelentkezését,esetleg párokhoz is beszállnék persze mindkét részről a szimpátia fontos!
Arc képet emailban küldök, a többit láthatod az adatlapomon!!!
Győri nem független,de sokszor magányos pasi vagyok,keresem hozzám hasonló hölgyek jelentkezését,esetleg párokhoz is beszállnék persze mindkét részről a szimpátia fontos!
Arc képet emailban küldök, a többit láthatod az adatlapomon!!!
40 -es pasi vagyok.
Sopron környékén keresek egy hölgyet szexre heti 1-2 alkalomra...
Sopron környékén keresek egy hölgyet szexre heti 1-2 alkalomra...
sziasztok. ilyen iránt nyitott,érdeklődő pasi vagyok.
Szia! Ha nem csak vágyni akarsz egy jó szexre,hanem át is akarod élni,akkor keress!
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Sziasztok.Keresem hosszú távra Budapesti magányos barátnőm.39 éves egyedülálló,élő férfi vagyok.
idösbb hölgyet keresek
Holnap 11.13-án székesfehérváron 22-23 óra körül közös szprakozás valaki?
Nyíregyházáról vagy környékéről keresek kedves, szeximádó hölgyet hosszútávú titkos kapcsolatra.
Sziasztok!
Toma vagyok, 24 éves. Szívesen beszélgetnék perverz dolgokról nőkkel, párokkal (családi szex a nagy kedvencem
)
Írj ha Téged is érdekel a dolog
Email: goldentoma193@gmail.com
Toma vagyok, 24 éves. Szívesen beszélgetnék perverz dolgokról nőkkel, párokkal (családi szex a nagy kedvencem

Írj ha Téged is érdekel a dolog

Email: goldentoma193@gmail.com
Nőket,párokat keresek alkalmi vagy állandó szexkapcsolatra ! Részleteket privátban!!
Valós párral, nem független hölggyel ismerkednék.
KERESEK !!kizárólag TŐLEM FIATALABB PEST MEGYEI HETERÓ FÉRFIT . NE DOHÁNYOZZON LEGYEN ADATLAPJA . LEGYEN MOBILIS , NORMÁLIS ÉRTELMI ÉS ÉRZELMI SZINTJE . EGY ÉJSZAKÁS KALANDOR NEM ÉRDEKEL SZERETŐT KERESEK MINŐSÉGI EGYÜTTLÉTEKHEZ . KÉPCSERE VIBEREN . VGY EMAILEN mrs2016@citromail.hu TALI UTÁNA . CSAK AZ ÍRJON AKI TETTRE KÉSZ. TÖBBI RÉSZLET AZ ADATLAPOMON . Remélem mindenki megtalálja akit keres. sok sikert
Vác környéki párhoz hölgyhöz csatlakoznék
email:yany3@freemail.hu
email:yany3@freemail.hu
Sziasztok.Szombat estére keresek Bp.i szexpartnert,hölgyeket,párokat.
35 éves nyitott, Budapest belvárosában élő srác ismerkedne. Elég nyitott vagyok dolgokra, és napközben van búvóhelyem, az is ok, ha ketten jöttök, és csak végignézem

Keresek olyan párt, hölgyet, esetleg pasit, aki előtt maszturbálhatnék. Ha esetleg más is lesz belőle, én nem bánom!
Várom jelentkezésetek privátban! Kukkolnék is szívesen párokat! Beszállás nem feltétel, némi hozzájárulás nem akadály.

holnap este kocsiban szexelnék b.csabán!