Sziasztok. Egy nagyon vékony kis mellű nőt-lányt keresek Bük- Sopron környékén.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Lányt vagy kis intimmel rendelkező párt keresünk 4es gabajosára Kalocsam Baja, Solt vagy környéke
Sopron és környéke
20-as egyetemista srác keress partnert kalandra
Sziasztok.Szombatra keresek balatonpart(északi)környéki lányokat párokat,esetleg bi fiúkat. Hetero vagyok de benne lennék pasival is.Írjatok privit!!
Ismerkednék nem független hölggyel, feleséggel, anyukával.
20as éveim elején járó, sportos, ápolt, jómódú egyetemista srác vagyok, aki kifejezetten vonzódik a csinos MILF-ekhez.
Üzeneteteket várom, további részletek az adatlapomon, vagy e-mailben.
Diszkréció természetesen adott.
20as éveim elején járó, sportos, ápolt, jómódú egyetemista srác vagyok, aki kifejezetten vonzódik a csinos MILF-ekhez.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral- lánnyal szívesen ismerkednék!

Budapesten nőnek titkos játszó társa lennék !
Most valaki 3. ker kocsiba, leszopna élvezésig? akár támogatásért
Ismerkednék nem független hölggyel, feleséggel, anyukával.
Valós párral, nem független hölggyel ismerkednék.
Sziasztok , Lányt hölgyet keresek minden jóra 65 éves korig lehetsz telt duci molett , Pest megye Vác És környéke utazni tudok én 47év 172cm 72kg barna haj szem átlagos alkat !
Izmos 28 éves srác vagyok. Skype lányok? (Csak lányok vagy pár) Skype nevem: ts.szerver2015
20 éves egyetemista srác játszótársat keres...ha gondolod írj
Sziasztok.Egy kedves biszex párt keresek.
Sziasztok.Csinos hölgyet keresek vagy párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Kedves találkozni is merő hölgyet keresek 35-50 éves korig Szabolcs és környékéről. Diszkrét átlagos 50-es férfi vagyok. Főleg az orális szex érdekel viszonzás nélkül is. Alkat nem számít.
Sziasztok.37 éves testesebb testalkatal keresem szeretöm hölgy vagy pár személyében.
Budapest és környékén.
Budapest és környékén.