Sziasztok!
Budapesten és környékén keresném idősebb 40 körüli érett partneremet, mindenféle földi jóra.
Az sem gond ha fiatalabb esetleg... Ha pedig párkapcsolatban van, még izgatóbb a dolog..
Részleteket privátban.
Budapesten és környékén keresném idősebb 40 körüli érett partneremet, mindenféle földi jóra.
Az sem gond ha fiatalabb esetleg... Ha pedig párkapcsolatban van, még izgatóbb a dolog..
Részleteket privátban.
Sziasztok.Debreceni 44éves ápolt pasi vagyok.Villanyszerelést válalok hölgyeknél.Fizetést megbeszéljük.csupszig1@gmail.com
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok.Érett hölgy(40+) titkos diszkrét szeretője lennék.
25 éves ápolt ápolt jó modorú ffi vagyok.
25 éves ápolt ápolt jó modorú ffi vagyok.
Szia ! Budapesten nőt kényeztetnék 23 cm es cerkámmal !
Párral, nem független hölggyel ismerkednék.
Sziasztok!
34 éves nem független férfiként keresnék ma estére unatkozó hölgyet! Helyem van Hatvan környékén!
Leveleket privátban várok!
34 éves nem független férfiként keresnék ma estére unatkozó hölgyet! Helyem van Hatvan környékén!
Leveleket privátban várok!
Sziasztok.Holnap napközbeni találkozóra keresek egy csinos hölgyet vagy párt.
Magas,ápolt,nős pasiként keresek házaspárt,vagy férjezett hölgyet,aki izgalomra vágyik,rendszeres,diszkrét kapcsolatra.
Csak Budapestről....napközbeni szabadidő megoldott!
Leveleket privátban várom..
Csak Budapestről....napközbeni szabadidő megoldott!
Leveleket privátban várom..
Higiénikus, diszkrét pár házibarátja lennék vagy nem független hölgy tartós partnere.
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, holnapi nap csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, utazni tudok, ha érdekellek, képeimhez megadom a hozzáférést, privibe írj légyszíves.
Köszönöm hogy megnézted
Köszönöm hogy megnézted

Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék párokhoz akár mint néző ha ez izgatja a fantáziátokat,persze ha úgy alakul lehet több is.
Negyvenes jól szituált üzletember vagyok és szeretem mikor ketten kényeztetünk egy hölgyet és értem a lényeget.
Kiegészítő lennék és tudom hol a helyem egy ilyen szituációban. Heteró vagyok ezt nem árt figyelembe venni.
Hölgy pároknál is szívesen helyettesítem a vibrátorokat!-))
Szívesen csatlakoznék párokhoz akár mint néző ha ez izgatja a fantáziátokat,persze ha úgy alakul lehet több is.
Negyvenes jól szituált üzletember vagyok és szeretem mikor ketten kényeztetünk egy hölgyet és értem a lényeget.
Kiegészítő lennék és tudom hol a helyem egy ilyen szituációban. Heteró vagyok ezt nem árt figyelembe venni.
Hölgy pároknál is szívesen helyettesítem a vibrátorokat!-))
Párral, hölggyel ismerkednék tartalmas diszkrét kapcsolatra.
50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Korombeli, hölgyeket keresek Nyíregyháza és környékéről minden jóra.Szeretem a kicsit extrém dolgokat (exhibicionizmus / kukkolás) illetve az orális kényeztetést.
nő társaságát keresem a mai nap délután 5ig ráérek
27 éves normál testalkatu srác vagyok 21cm mérettel EGER

50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Korombeli, hölgyeket keresek Nyíregyháza és környékéről minden jóra.Szeretem a kicsit extrém dolgokat (exhibicionizmus / kukkolás) illetve az orális kényeztetést.
Sziasztok sportos sràc vagyok Veszprémbe
PÁROKKAL hàzaspàrokkal ismerkednék baràtkoznék
PÁROKKAL hàzaspàrokkal ismerkednék baràtkoznék
Sziasztok 35 éves férfi vagyok párokat vagy hölgyeket keresek budapesten vagy közvetlen közelébe kimondotan a hölgy örömére.Jelentkezéseket képekel kérnék lehetnek aktfotó is zagyva24@gmail.com csak diszkréten.
Dec. 17-én szombat 13-14 órától keresünk párt Debreceni együttlétre. Hely megoldható. Levelet írjatok
Hello! Kedd délelőtt vagy kora délután Budapesten szívesen kényeztetnék hölgyet vagy pár hölgytagját. Kor nem számít, csak legyen jó nekünk!!!