Van itt hölgytag akinek még nincs párja szilveszterre? Az jelentkezzen!

Sziasztok!
Budapesten és környékén keresném párkapcsolatban, vagy házasságban élő hölgy személyében partneremet...
Fiatal (22éves) sportos, kulturált srác vagyok.
Izgatna, ha olyan nővel szeretkezhetnék, aki tudom, hogy közben "valaki másé"
Budapesten és környékén keresném párkapcsolatban, vagy házasságban élő hölgy személyében partneremet...

Orgazmusba gazdag , békés ünnepet kívánok mindenkinek !
Sziasztok!
Diszkrét, nem feltétlen csak testi kapcsolatra keresek 20-35 év közötti Hölgyet!
Az ápoltság a fontos, utazás részemről megoldott.
Privátban keressetek.
Diszkrét, nem feltétlen csak testi kapcsolatra keresek 20-35 év közötti Hölgyet!
Az ápoltság a fontos, utazás részemről megoldott.
Privátban keressetek.

Sziasztok.Holnap estére keresek Bp-i hölgyet "egyedül vagy én feldobom az estéd "jó szexre
Dohányzok,hely csak nálad

Sziasztok.Keresem hosszú távra Budapesti barátnőm.39 éves egyedülálló,élő pasi vagyok.
Érett nőt keresek aki szereti a fiatalabb korosztályt és benne lenne egy titkos kapcsolatban.
Ismerkednék csinos lányokkal , párokkal asszonyokkal . Igényes ápolt, hetero srác vagyok . Kifejezetten kedvelem a Milfeket . Privát partik . swinger házibulik minden érdekelne, két ünnep között és szilveszterkor is . Utazni tudok minden érdekelne ,mustang1932@indamail.hu . Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek

Sziasztok!
Diszkret,titkos kapcsolatot keresek25-50 ev kozotti Orohaza es kornyekbeli holgy szemelyeben! Nem a kulso szamit,apoltsag.irjatok batran.
Diszkret,titkos kapcsolatot keresek25-50 ev kozotti Orohaza es kornyekbeli holgy szemelyeben! Nem a kulso szamit,apoltsag.irjatok batran.

Sziasztok!

Sziasztok! Nyíregyházán keresek nőt/párt mindenféle jóra. 26 éves vagyok
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este 20 óra után párral- lánnyal ismerkednék!!!

Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek Baranya megyéből,egy 40 es,nyitott gondolkodású,komoly férfi személyében.
Barátot,szeretőt keresek Baranya megyéből,egy 40 es,nyitott gondolkodású,komoly férfi személyében.
Párral , vagy nem független lánnyal ismerkednék.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!!!

Sopron és környéke
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Kedden este párral ismerkednék!

Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos , diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !
Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos , diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !
Sziasztok.Keresem Nyíregyháza vonzás körzetéből azt a (30-60) hölgyet aki titkos szeretőm lenne!Diszkréció feltétel !