orális szexre, szexmasszázsra keresek hölgyet, párt
28 éves srác, Győr és Pest környékén, akár nem független hölgy társaságát keresi! Üdv.
Sziasztok Szombat (03.18) estére keresek Bp.-i párt,csaj.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Kellemes kulturált hölgyet keresek szombatra, tartalmas erotikára. Búvóhelyet biztosítom Esztergomban egy kis hangulatos hétvégi házban. Elfogadható távolságon belül érted megyek.
Kellemes kulturált hölgyet keresek szombatra, tartalmas erotikára. Búvóhelyet biztosítom Esztergomban egy kis hangulatos hétvégi házban. Elfogadható távolságon belül érted megyek.
Nőt keresek !!
Budapest Szeged útvonalon keresnék hölgyet a mai nap. 40-es sportos igényes pasi vagyok, ha lehet privátban írj. Köszönöm.
Sziasztok.Ma egy kedves csinos Nőnek fincsi yoni masszázst adnék.
Figyelmes 38 éves hetero pasi vagyok.kép van..
ujfiju@gmail.com
Figyelmes 38 éves hetero pasi vagyok.kép van..
ujfiju@gmail.com
Sziasztok.
Hölgyet lányt kényeztetnék Budapesten.
Alkalmi,diszkrét,titkos kapcsolatot keresek.
Imádok nyelvel élvezésig kényeztetni.
Kor nem számit.
Ha szeretnéd hogy egy pasi minden téren kielégitsen irj és megbeszélünk mindent.
Irj ha jól szeretnéd érezni magad
Kor nem számit.
Ha szeretnéd hogy egy pasi minden téren kielégitsen irj és megbeszélünk mindent.
Irj ha jól szeretnéd érezni magad

Nyíregyházán elhanyagolt lányt vagy asszonyt keresek!
Hatvanban keresek szeretőt, barátnőt! Esetleg párt! Imádom a nagy melleket, nagy feneket. Idősebb is érdekel!
Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke
Budapesten keresem sofőrömet, akit rendszeres fuvarozgatásomért cserébe finom kézimunkával jutalmaznék. Érdeklődni privát üzenetben!
Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Ismerkednék diszkrét tartós hosszú távú szexkapcsolatra házaspárral, párral hölgyel, elhanyagolt feleségek titkos szeretője lennék, kiélheted titkos vágyaidat! Irj ha szeretnéd?
Okleveles masszőr vagyok. Nemrég kezdtem el az erotikus masszázs tanulását! Keresek olyan hölgyet, aki lenne a páciensem, akin gyakorolhatnám, ezt, a művészetet. Nem szexpartnert keresek,csak ellenszolgáltatás mentesen masszíroznék hölgyeket!
Okleveles masszőr vagyok. Nemrég kezdtem el az erotikus masszázs tanulását! Keresek olyan hölgyet, aki lenne a páciensem, akin gyakorolhatnám, ezt, a művészetet. Nem szexpartnert keresek,csak ellenszolgáltatás mentesen masszíroznék hölgyeket!
diszkrét kapcsolatot keresek..
Soproni nagyon vékony, nagyon pici mellű,pici seggű lányt keresek. Ha nem érdeklődnek a fiuk itt az alkalom engem izgatsz.
Sziasztok.
Kor alkat nem számit.
Irj itt az oldalon vagy e mailt.
tomisex85@freemail.hu
Szép napot
Kor alkat nem számit.
Irj itt az oldalon vagy e mailt.
tomisex85@freemail.hu
Szép napot