Itt a jó idő ! Egy nőt keresek hosszú távra , városi huncutkodásra .
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Nem független.Titokban ismerkednék hölgyel vagy párral.Vastag farkam van.Irjatok üzit.Köszi
Vasárnapra keresek Kaposváron és környékén olyan kényeztetésre váró érett hölgyet, unatkozó háziasszonyt, magányos fiatal csajt, kalandvágyó 18+-os tinit, aki szeretné kicsit megjáratni valamelyik lyukát, esetleg elviselne egy hosszas és kitartó izmos nyelvet a csiklóján. Szeretek adni is, nem csak kapni, ha érdekel az ajánlatom garantálom, hogy sikítva élvezel el, csak dobj egy privát üzit és megbeszéljük a részleteket.
Napközben ráérő Békéscsaba 100 km körzetéből hölgyek, párok barátja lennék titkos kapcsolatra.
Elsősorban Somogy megyéből vagy Baranyából ismerkednék diszkrét párral, lánnyal.Többit priviben!
Budapesti hölgyet keresek, diszkréten
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
E
E
Sziasztok,holnap nap közbe keresek Bp.i,pár ill szóló csajt,nőt
Sziasztok Veszprém megyéből keresek ma 40 feletti nőt, nőket vitorlásomra hajózni, napozni kikapcsolódni
garo30@freemail.hu
garo30@freemail.hu
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék diszkrét tartós hosszú távú kapcsolatra vágyó középkorú párral, házaspárral, hölgyel. Várom üzeneted ha szeretnéd és komolyan gondolod. Szekszárd és környéke.
Elsősorban Somogy megyéből ismerkednék diszkrét párral, lánnyal.Többit priviben!
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Nem független.Titokban ismerkednék hölgyel vagy párral.Vastag farkam van.Irjatok üzit.Köszi

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Sziasztok!
Hali
Budapesti hölgyet keresek akár mára is,43 éves vékony sportos pasi vagyok
Budapesti hölgyet keresek akár mára is,43 éves vékony sportos pasi vagyok
Soproni nagyon vékony, nagyon pici mellű,pici seggű lányt keresek. Ha nem érdeklődnek a fiuk itt az alkalom engem izgatsz.
Picit extrém módját választottam az élvezeteknek ..! Olyan kíváncsi sperma imádó pasikat férfiakat párokat keresek akik megkóstolnák a friss meleg nedűmet pohárból ! Kizárólag pohárban adom amit végig nézhetsz ahogy bele élvezem ! Átlagos méretem van ápolt borotvált picit vastag...formás makkal , spermám hó fehér sűrű ! ÍRJ JELENTKEZZ BÁTRAN ! Baranya megye előny!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Bp. 11.ker-ben ma napközben ráérő hölgyet keresek kellemes időtöltésre
garry@freemail.hu

garry@freemail.hu
Párok,hölgyek,aki szereti a gyengéd sexet és szeret szopni?