Érett nővel ismerkednék titkos kapcsolat céljából. Helyem van, diszkréció adott.
Sziasztok!
Keresünk egy nem túl nagyfarkú (max 17cm), enyhén biszex pasit, aki házibarátunk lehetne!!!
...elsősorban barátnőm kényeztetése a cél! ...én még sosem próbáltam pasival...
...csak a korosztályunkból, csak a közelböl, csak fotóval!!!
Szentendre-Budapest
Írj! Várjuk!
Keresünk egy nem túl nagyfarkú (max 17cm), enyhén biszex pasit, aki házibarátunk lehetne!!!
...elsősorban barátnőm kényeztetése a cél! ...én még sosem próbáltam pasival...
...csak a korosztályunkból, csak a közelböl, csak fotóval!!!
Szentendre-Budapest
Írj! Várjuk!
Sopron és környéke
Sziasztok
Budapesti hölgyet keresek holnapra, 44 êves vékony sportos pasi vagyok
Budapesti hölgyet keresek holnapra, 44 êves vékony sportos pasi vagyok
Sziasztok!
26 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl,
A héten csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz, képeim vannak fent, utazni tudok.
Köszönöm hogy elolvastad
Privibe írj, esetleg teloszámot is, és felhívlak, vagy írok
26 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl,
A héten csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz, képeim vannak fent, utazni tudok.
Köszönöm hogy elolvastad

Privibe írj, esetleg teloszámot is, és felhívlak, vagy írok

Ma estére keresek egy beválalós érett nőt aki vágyik arra, hogy egy fiatal srác dugja keményen és hosszan. Írj!
Nyíregyháza??
Ma délutáni kellemes kikapcsolódáshoz keresek hölgyet 30 év felett BP 22, illetve 14. kerület környékén.
Diszkréció adott és elvárt.
Diszkréció adott és elvárt.

Sziasztok . Elsősorban Dunújváros környékéről keresek diszkrét nőt asszonyt feleséget ....vagy csajt lányt akivel élvezhetjük egymást
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Nem függetlenként keresek és ismerkednék Szekszárdi vagy környéki középkorú házaspárral, párral, hölgyel diszkrét tartós szexkapcsolatra akik tudják hogy mit akarnak. Várom üzeneted!
Itt a jó idő ! Egy nőt keresek hosszú távra , városi huncutkodásra .
Nyíregyházáról keresek lányt vagy asszonyt felmegyek, jól megduglak és megyek tovább!
30 éves sportos testalkatú nős férfi vagyok! Keresek rendszeres titkos szexkapcsolatra szexben elhanyagolt hasonló vagy idősebb korú hölgyeket!
Írni ide, vagy e-mailre tudsz: regadulttoy@gmail.com
Írni ide, vagy e-mailre tudsz: regadulttoy@gmail.com
Sziasztok csajt keresek jövő hetre mindenre nyitott vagyok 25 éves 183cm 90 kg sportos szexben nagyon is jártas!!! Benne vagyok minden jóban ☝️ Utazás nem akadály
Itt a jó idő ! Egy nőt keresek hosszú távra , városi huncutkodásra .
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Nem független.Titokban ismerkednék hölgyel vagy párral.Vastag farkam van.Irjatok üzit.Köszi
Vasárnapra keresek Kaposváron és környékén olyan kényeztetésre váró érett hölgyet, unatkozó háziasszonyt, magányos fiatal csajt, kalandvágyó 18+-os tinit, aki szeretné kicsit megjáratni valamelyik lyukát, esetleg elviselne egy hosszas és kitartó izmos nyelvet a csiklóján. Szeretek adni is, nem csak kapni, ha érdekel az ajánlatom garantálom, hogy sikítva élvezel el, csak dobj egy privát üzit és megbeszéljük a részleteket.
Napközben ráérő Békéscsaba 100 km körzetéből hölgyek, párok barátja lennék titkos kapcsolatra.
Elsősorban Somogy megyéből vagy Baranyából ismerkednék diszkrét párral, lánnyal.Többit priviben!